hål, hål och hål

Hej :)
 
 
Det är så skönt att skolan börjar bli lite lugnare. Nu har vi en massa hål och vi gör inte så mycket på lektionerna. Dock så har vi fått läxa i engelska.. -_- På torsdag är jag ledig och på fredag har jag endast en lektion. I morgon har jag och Agnes redovisning i samhällskunskap. Vi ska redovisa om konflikten på Cypern. Det kommer bli så kul! jag tycker om att redovisa saker muntligt inför klassen, det är skoj. Vi blev klar med redovisningen idag och nu längtar jag nästan tills i morgon haha :) 
 
Utanför skolan då? 
jo, med inte så mycket läxa hinner jag med en hel del att göra på kvällarna. Vädret blir bara varmare och varmare och det är bara kul. Efter skolan idag ska jag till skellefteå och springa broarna runt. Kommer bli kul och jobbigt. 
 
På söndag ska jag sjunga solo på Gudstjänsten. Det kommer bli superkul men jag är mycket nervös haha. Idag var jag och övade lite sånger med Katarina, och det gick bra så då kommer det nog göra det på söndag också :)
 
 
Vad mer.. jo för ett år sedan befann jag mig i Budapest. Längtar tillbaka fast ändå inte. Vi hade en lite rolig och skum uppgift på franskan, vi skulle skriva ett blogginlägg. Det var lite skumt att skriva ett på franska..
Bilden ovan tog Lina i söndags efter kyrkan. Jag har haft glasögon nu hela veckan eftersom mina linser tog slut. Jag har beställt nya men dom har inte kommit än. 


Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo