Hårdrock

Jag igår på KUs avslutning med hårdrockstema.
 
 



Så det kan gå..

 
Hej :)
 
 
I morse vaknade jag av att mamma ringde och sa att hon hade fått sms där det stod att jag hade ogiltig frånvaro. Klockan var strax efter 9 (började halv 9) Så jag tog på mig första, bästa, närmaste kläderna och tvär åt en banan sen hoppade jag på moppen och körde till skolan. Han vara med på franskan ca en halvtimme. Sen körde jag till musikskolan och sen till pappa och hämtade kameran. Sen hem. Väl hemma kunde jag äta lite mer och borsta håret mm. haha (allt blev lite bakvänt idag)
 
 
Nu ska jag nog snart fara och kolla på balen.
Kram Frida :)
 
 



Ledig

 
Hej :)
 
 
Idag är jag ledig!! Superskönt. I morse klev jag upp och for och ävade lite sånger med Katarina och sen var jag ute en stund. Jag har pysslat lite och hunnit improvisera ihop lite hårdrocks kläder till ikväll. (KU- avslutning med hårdrockstema)
 
Bild från första maj
 
Igår gjorde jag sista läxförhöret och sista redovisningen. Sista provet gjorde jag i måndags.Det är såå skönt att inte ha någonting som måste göras!! I alla fall i läxväg för saker som måste göras finns ju :)
 
 



Broarna runt

Hej :)
 
 
 
I tisdags var jag ju som sagt i skellefteå och sprang broarna runt. 
Ganska fort försvann den stora klunga som sprang en bit framför mig. Så det var bara en äldre man som sprang framför mig (som jag såg, de andra var ju som sagt långt framför) Han sprang lite långsammare än vad jag ville springa men jag insåg att om jag sprang om honom skulle jag inte ha någon aning om hur jag skulle springa. Så jag fortsatte springa bakom honom ca de två första kilometrarna. men sen sprang jag förbi honom för han började bara springa saktare och saktare. Ganska snart insåg jag att jag inte riktigt viste var jag skulle svänga av. När jag sprugit en bit så jag tycket att det nog bara borde vara kvar ca 1 km (av 5) kom jag in lite mer centralt i skellefteå . Det var massor med affärer och fullt med folk (som schoppade, inte sprang) Jag tänkte "hur kan man anordna en springtävling som går rakt genom centrum, alla som kommer i full fart skulle ju bara springa på alla som gick" Då inså jag att jag nog var på fel ställe. Men jag sprang en kort bit till för jag tänkte att jag var kanske på rätt väg ändå. När jag inte såg någon som sprang och inget mål så började jag fråga mig fram. Den första kvinnan jag frågade sa ungefär så här "Oj, ja då tror jag du är väldigt fel. Jag har aldrig sprungit broarna runt så jag är inte säker, men jag tror att du skulle ha varit där *pekar* borta någon stans. Men alla i hela skellefteå vet utom jag så du kan nog fråga vem som helst."Jag tackade bytte gata och fortsatte springa. Efter en stund frågade jag en äldre man som sa "Du skulle nog ha varit på vägen där nere *pekar*" Sen pekade han och beskrev hur jag skulle springa. Jag sprang den sista biten till mål och blev mer och mer irriterad på att dom inte kunde sätta upp skyltar.
 
men jag kom slutligen i mål. Tredje sist och hade nästan sprungit en kilometer längre än alla andra. Men det var tur!!
För hade jag inte sprungit lite långsammare än vad jag ville bakom mannen och om jag inte sprungit fel väg så hade jag inte kommit i mål som nummer 250 och då hade jag inte vunnit ett pris. (en superfin sportbag) :D
 
haha ja, så de kan gå.
 
Jag hoppas att jag inte överdrev så mycket :)
 
Det är inte alls säkert att det var så här vi sprang men jag tror det :)
Det GULA och BLÅ är hur tävlingen gick. Jag sprang som den gula men jag sprang inte de blåa.
Det RÖDA är hur jag sprang fel.
 
 
Kram Frida :)
 



hål, hål och hål

Hej :)
 
 
Det är så skönt att skolan börjar bli lite lugnare. Nu har vi en massa hål och vi gör inte så mycket på lektionerna. Dock så har vi fått läxa i engelska.. -_- På torsdag är jag ledig och på fredag har jag endast en lektion. I morgon har jag och Agnes redovisning i samhällskunskap. Vi ska redovisa om konflikten på Cypern. Det kommer bli så kul! jag tycker om att redovisa saker muntligt inför klassen, det är skoj. Vi blev klar med redovisningen idag och nu längtar jag nästan tills i morgon haha :) 
 
Utanför skolan då? 
jo, med inte så mycket läxa hinner jag med en hel del att göra på kvällarna. Vädret blir bara varmare och varmare och det är bara kul. Efter skolan idag ska jag till skellefteå och springa broarna runt. Kommer bli kul och jobbigt. 
 
På söndag ska jag sjunga solo på Gudstjänsten. Det kommer bli superkul men jag är mycket nervös haha. Idag var jag och övade lite sånger med Katarina, och det gick bra så då kommer det nog göra det på söndag också :)
 
 
Vad mer.. jo för ett år sedan befann jag mig i Budapest. Längtar tillbaka fast ändå inte. Vi hade en lite rolig och skum uppgift på franskan, vi skulle skriva ett blogginlägg. Det var lite skumt att skriva ett på franska..
Bilden ovan tog Lina i söndags efter kyrkan. Jag har haft glasögon nu hela veckan eftersom mina linser tog slut. Jag har beställt nya men dom har inte kommit än. 



Mer svanar

 



bara lilla jag




Svanar




Fåglar




Redigera bilder

Hej :)
 
 
Idag har jag hitils bara hunnit vakna, äta frukost och göra läxa i typ 10 minuter sen lessnade jag på det. Har även spelat en del test for friends det är såå kul! Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder tills pappa ringer, då ska jag äta lite lunch och sen ska jag fara till farmor och farfar. Där kommer jag för hoppningsvis göra lite mer läxa. Sen idag ska jag fara ut och springa, städa mitt rum, fara till kören och sjunga lite. Och ikväll ska jag såklart se inför eurovision.
 
 
haha vad trött jag ser ut att vara på bilden, fast å andra sidan så var jag ju det.



God natt och sov gott

hej :)
 
 
idag har jag faktiskt gjort mycket läxa. det känns skönt, men jag har mycket att göra i morgon också. har öven gjort chokladbollar eftersom det är chokladbollens dag idag. har även hunnit med lite filmer. Igår var jag till Umeå med några av mina underbara klasskompisar, Agnes och Elin. Linnea var även där så vi hade det kul alla 4.
 



Grämmers

Grämmer



lillebrors konfirmation




Majbrasa 2013 (oredigerade bilder)

()
 



Konfirmationshelg

Hejsan. :)
 
 
I fredags var jag på övning inför konfirmationen. allt gick bra men det var lite virrigt. 
I lördags var redovisningen. Den var fantastiskt bra! jag skötte bildspelet och allt gick bara bra. 
I söndags var själva konfirmationen. Den var jättefin. Jag hjälpte till att dela ut nattvarden trots att jag egentligen inte ville men allt gick bra.
 
Igår var det vanlig skola med svenska, engelska och samhällskunskap. Hade dock ingen franska.  På kvällen var jag på golfträning.
Idag har jag haft gympa, historia och svenska. Har även blivit intervjuad av mamma tillsammans med några klasskompisar (till hennes xjobb) på kvällen kom mormor och morfar och åt middag och den for jag och slog lite på golfbanan. Nu ska jag se lite tv. 
.
 



flyter på

Hej :)
 
 
Livet flyter på bra för mig. Har fullt upp men allt går bara bra. Fick ett sommarjobb i morse, sista perioden.. hade velat ha första men jag ska inte klaga. Nationella prov i morgon och även nästa vecka. Sen kommer Historia och Naturkunskapsproven.. Borde börja plugga. Ikväll ska jag på kören och sen på KU. I helgen är det konfirmation. Så det blir en massa övningar, redovisningar, god mat, tårta och själva konfirmationen. Men det blir superkul.