Titanic

Hej :)
 
 
Igår var jag på stan en sväng, jag var och bowlade med familjen och på kvällen såg jag film med Lina.
Idag har jag, städat och pluggat. Kanske inte så kul men helt klart nödvändigt, och nu kan jag ju göra lite roligare saker.
 
 
Filmen jag och Lina såg var Titanic, den är lika bra varje gång (fast jag har bara sett hela 2 gånger)
Det finns tre saker som jag tycker är så bra med filmen.
 
1. Den illustrerar verkligen hur det kan ha sett ut på båten när den sjönk, den beskriver i detalj hur hemskt det var, och man blir verkligen 
 
2. Filmen är lång. Den visar inte bara vilka personer det handlar om, och sedan händer det något, och sen är filmen slut. Den visar hur allt började, lite bakgrund om båda huvudpersonerna, man förstår varför dom är som dom är och man lär verkligen känna dem. Sen händer  det något (båten kör in i isberget) den beskriver alla steg, hur man försöker lugna alla på båten, och hur paniken sedan kommer mer och mer m.m. I och med att filmen är lång hinner de ta med alla smådetaljer som gör filmen bra.
 
3. (Den här går in lite i punkt nr 2) Men jag älskar slutet, just därför att det är så långt, utdraget. när Jack just har sjunkit ner i vattnet och Rose visslar i visselpipan och livbåten lyser med ficklampan i hennes ansikte (så man förstår att de har sett henne) Just då skulle filmen lika gärna kunnat ha slutat. (men då hade filmen blivit mycket sämre) Men den slutar ju inte då utan man får sen när hon kommit fram och man får veta att hon fått ett bra liv med barn och barnbarn. Man får veta så mycket mer!
 
 
 
 
 


Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo