Jag ska flytta

Hej.

Nu är det så att jag bestämt mig för att flytta. Orkar inte med allt de jobbiga som är här just nu, är det inte hundra prov så är det missförstånd och onödiga discussioner, eller val av för viktiga och nödvändiga saker inför framtiden. Eller också är det räkningar som inte vill betala sig själv och bara tjarvar. Det är också 1000 måsten och så fort jag blir klar är det bara att börja om från början igen.

Känner att just nu vill jag vill leka kurragömma, drick juice, hoppa i ett bollhav, spela kubb, hoppa studsmatta, göra snöänglar, bygga ett korthus ända upp i taket, lukta på en blomma som just slagit ut, titta upp mot stjärnorda och fantisera mig bort, gunga, spela flöjt mitt ute i skogen, skrika Ronjas vårskrik oavsett årstid..........

 

Inget av det har jag tid att göra nu, så därför tar jag en break ett år eller två, jag tänker  flytta till Landet ingenstns!! och bara vara ett tag. Utan att en massa onödig tid ska rinna bort för då hamnar jag bara efter. När jag kommer tillbaka är det bara fortsätta där jag började och då är jag full av energi.

 

 

 

Obs! Ta det med en nypa salt. Jag tänker inte ge upp eller något. Jag är inte arg eller irriterad på någon. Jag är inte missnöjd över hur jag har det. Jag vill bara drömma mig bort ett tag, och få tänka på lite annat!

 

 


SvBG

Det låter som att Sportlovet kommer ganska lägligt! Sköt om dig! :-)

Lina

oh my god!!! jag läste bara rubriken och fick panik.. ;) inte okej frida! trodde du skulle flytta på riktigt. :(

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo