Lite blandat och ingenting.

Sitter i biblioteket med Elin men börjar Historian om 5 min.
Sista lektionen innan provet som är i morgon bitti.
Ikväll blir det plugg, plugg, plugg. Har två prov och en inlämningsuppgift. +lite annat.
Det är i alla fall fint väder B-)
 
Kram!



Fin karta?

Hej
 
Sitter just nu på biblioteket på skolan. Har gjort lite läxa men borde ha gjort mer. Jag börjar om 20 min. Har engelska.  I helgen har jag träffat lite kompisar och varit hos mormor och morfar. Vi bakade en massa bröd i bagarstugan i stensele. Riktigt kul är det att baka bröd, och gott ;)
 
Längtar till lovet nästa vecka, räknar dagarna, 5 kvar!! Ska på läger, till Grämmers (stugan) och fyller år!
 
I brist på andra bilder på skoldatorn kommer här en bild jag ritade på paint. (Det ska föreställa en karta.)



Raketer

 



Jag ska flytta

Hej.

Nu är det så att jag bestämt mig för att flytta. Orkar inte med allt de jobbiga som är här just nu, är det inte hundra prov så är det missförstånd och onödiga discussioner, eller val av för viktiga och nödvändiga saker inför framtiden. Eller också är det räkningar som inte vill betala sig själv och bara tjarvar. Det är också 1000 måsten och så fort jag blir klar är det bara att börja om från början igen.

Känner att just nu vill jag vill leka kurragömma, drick juice, hoppa i ett bollhav, spela kubb, hoppa studsmatta, göra snöänglar, bygga ett korthus ända upp i taket, lukta på en blomma som just slagit ut, titta upp mot stjärnorda och fantisera mig bort, gunga, spela flöjt mitt ute i skogen, skrika Ronjas vårskrik oavsett årstid..........

 

Inget av det har jag tid att göra nu, så därför tar jag en break ett år eller två, jag tänker  flytta till Landet ingenstns!! och bara vara ett tag. Utan att en massa onödig tid ska rinna bort för då hamnar jag bara efter. När jag kommer tillbaka är det bara fortsätta där jag började och då är jag full av energi.

 

 

 

Obs! Ta det med en nypa salt. Jag tänker inte ge upp eller något. Jag är inte arg eller irriterad på någon. Jag är inte missnöjd över hur jag har det. Jag vill bara drömma mig bort ett tag, och få tänka på lite annat!

 

 



Så är jag tillbaka

Hej :)
 
Nu är jag tillbaka från att vara sjuk, mår mycket bättre. Kan både gå runt i lägenheten utan att bli yr och äta mat. Har missat ett NK prov så borde verkligen plugga nu! men jag tänker göra det sen ;)
 
I morgon ska jag till Umeå och träffa lite kompisar, kommer nog bli riktigt kul.
 
Bild på mig från Bucklan



semeldagen




hej idag när jag kom hem från skolan och när jag lagat mat blev jag supertrött så trots allt plugg som jag var tvungen att göra la Jag mig i soffan för att sova 10 min (min hemliga taktik för att orka mer läxa när jag är trött) jag bad mamma väcka mig när det gått 10 min. Jag somnade bums och sov ända tills Isak kom ut från sitt rum och började prata. då vaknade jag, och jag kände att Jag sovit mer än 10 min jag tänkte att Jag kanske hade sovit 20-25min Men det visade sig att Jag sovit en timme. mamma glömde väcka mig och jag vet inte om det var bra eller dåligt. det försvann ju mycket av pluggtiden men å andra sidan behövde jag nog den timmes sömnen..

I morgon blir det i alla fall till att kliva upp tidigt. ska nämligen till tandläkaren på morgonen så jag måste ta en tidigare buss. Efter skolan ska jag skynda i väg till konfan och förbereda en liten lek för konfirmanderna. kulkul Det är storgrupp (orkar inte beskriva vad det är) men en sak som blir speciellt är att det är längre tid, jag kommer inte komma hem förrän vid 8 på kvällen. och då väntar läxan (wihii...)

fick i alla fall mumsa på detta idag (bild ovan)

kram och god natt





Dagens låt

 
 
 
 
Jag älskar musiken i början  men jag gillar inte slutet, det är så drygt.
Men det är en bra låt som jag lyssnar på både när jag är på bra och dåligt humör.
 
 
 
 



Har en massa att göra men jag gör ingenting..

-Jag just nu-
 
 
Hej :)
 
Sitter och pluggar host* Det går inte så bra, lyssnar mest på musik, sjunger och pyssla med annat haha, men det gör inte så mycket har bara plugg att göra i 7 ämnen (totalt har jag 8 olika ämnen) så det är ganska lungt... eller inte haha.
 
 
Ikväll ska jag på ledarmöte och planera ett kommande läger. Kul? nje, jag vet faktiskt inte, har inte varit på så många ledarmöten och planerat menmen det får vi (eller snarare jag) se.



Rubrik saknas..

-En bild på mig från i julas-
 
Hej :)
Jag kom hem från kyrkan för cirka en timme sen, har läst lite historia och ska nog göra lite roligare saker nu. vad, ska bli spännande att se.
 
Är för övrigt sugen på att byta header, får se när det blir.
 
Kram!



Melodifestivalen deltävling 2 2013

 
Tja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Låtarna som gick till final tyckte jag väl inte var så jäte bra även om  Louise Hoffsten – Only the Dead Fish Follow the Stream var helt okej. Däremot så tyckte jag inte om Sean Banan – Copacabanana
 
 
Den som jag tycket bäst om, den som jag tyckte var riktigt bra var Swedish House Wives – On Top of the World
 
 
 
 
Dessa tre (4?) Tyckte jag också var bra. Anton Ewald – Begging, Felicia Olsson – Make Me No 1, Erik Segerstedt & Tone Damli – Hello Goodbye
 
 



Mums! Mamma har bakat semlor <3






God morgon

God morgon världen! Idag är det lördag och det var så skönt att vakna och inse det. Just nu ligger jag i sängen och tittar ut genom fönstret. Jag ser en blå himmel och lite snö som virvlar ner mot marken. Jag undrar hur kallt det är!?










Upp och ner




Melodifestivalen deltävling 1 2013

Jag tänke bara ta det lite kort vad jag tycker.
 
Min favorit hittils är Yohio - Heartbreak Hotel Den tyckte jag var riktigt bra!
 
Sen kommer David Lindgren - Skyline Den var också riktigt bra!
 
Så jag är nöjd med bidragen till finalen.
 
 



Vad har hänt sen sist?

Hej :)
 
 
Igår var jag i backen och åkte snowboard med lite kompisar, kulkul. Det var första gången som jag åkte i vinter och de var riktigt roligt.
 
Natten till idag var jag uppe mellan 00:15 och 05:00 och tittade på super bowl (En stor amerikans fotbollsfinal) Var riktigt kul, och spännande. Fast jag var mycket trött haha men det gick ändå hyfsat bra att hänga med i matchen. Det var tur att vi inte hade någon skola idag (vi har bara haft några uppgifter att göra) vilket gjorde att jag fick sova. Tycker lite synd om Pappa och Isak som bara fick 2 respektive 4 timmars sömn inatt haha. (För det var ju tvugna att kliva upp till skola/jobb)
 
Just nu är jag nästan klar med alla uppgifter (vet inte om jag orkar/tänker göra några fler i kväll) Jag ligger i sängen och är riktit trött, ska ta och titta på en film om en liten stund.