LOV!

Hejsan!
 
Har inte skrivit på hela veckan men jag har haft annat för mig.
 
 
Måndag: Dagen var som vanligt förutom att vi fikade på franskan. På kvällen pluggade jag och sydde på klänningen jag ska ha på bucklan. Hann tyvärr inte fara och spela badminton..
Tisdag: Också en vanlig dag (vad jag minns i alla fall, det var ju ett tag sen haha) Kvällen bestod av pluggning och syning.
Onsdag: Vad jag minns var det en vanlig skoldag, förrutom att vi hadde ett långt hål på lunchen (så då for jag till farmor och farfar) Efter skolan var det konfa. Det var riktigt kul. vi ledare hade en liten modevisning för att visa alla mässhakar, stolor mm. jag tror (hoppas) att det uppskattades. Jag kom hem vid 8, så då pluggade jag en kortis sen kl 9 for jag på innebandyträning. kulkul.
Torsdag: Dagen bestod av 4 lektioner var av 2 av den bestod av prov (franska och engelska) Jag tror och hoppas att det gick bra. Kvällen bestod av Kör + KU. På kören var det sista övningen innan vi ska (nu tappade jag ordet för det... vad heter det? när man sjunger, alltså när man inte övar utan man "....." åååh! vad heter det??
.. Uppträder? säger man så? (hahaha nu känner jag mig lite dum haha) men visst säger man så!? Det var sista övningen innan vi ska uppträda (aa det lät rätt när jag läste det) Och på Ku var det TV-spelskväll Tyvärr åkte jag ur turneringen ganska fort.
Fredag: Jag började skolan 20 i 10 och slutade halv 1 (inte helt fel) Kvällen bestod av lite mattematikräkning för att hinna ikapp och lite väntan på att kusinerna skulle komma.
Lördag: idag har jag sytt på klänningen (har inte så jätte mycket kvar) jag här även gått med brorsan farfar och Elias till affären för att handla.
 
Kram!
 
 
Lite bilder jag tog för cirka ett år sen ↓
 
 
 


Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo