kulkul

Hej :)
 
 
 
Idag har jag packat, duschat och gjort mig klar för att fara. Nu är det snart dax att fara. För er som missat det så ska jag på läger. kommer hem på lördag. Jag jar verkligen sett fram emot det här lägret och nu är det äntligen här så det kommer bli super! :)
 
Här är indianklänningen som jag sytt. Blev faktiskt riktigt nöjd ;)
 



James bond

Hej :)
 
Sitter fortfarande i sängen, har inte orkat kliva upp, men ska nog göra det nu. Då blir det till att äta lite lunch och sen sy lite på klänningen. (snart måste den ju vara klar) Sen ska jag fara till farmor och farfar för att träffa kusinerna lite. Var även där i stort sett hela dagen igår.
 
Igår var jag även på bio och såg den nya james bond filmen - skyfall. 
 
 
Nänu ska jag äta lunch för pappa kom just hem från jobbet.
Btw, Jag älskar att det är lov!!
 
Kram! :)



LOV!

Hejsan!
 
Har inte skrivit på hela veckan men jag har haft annat för mig.
 
 
Måndag: Dagen var som vanligt förutom att vi fikade på franskan. På kvällen pluggade jag och sydde på klänningen jag ska ha på bucklan. Hann tyvärr inte fara och spela badminton..
Tisdag: Också en vanlig dag (vad jag minns i alla fall, det var ju ett tag sen haha) Kvällen bestod av pluggning och syning.
Onsdag: Vad jag minns var det en vanlig skoldag, förrutom att vi hadde ett långt hål på lunchen (så då for jag till farmor och farfar) Efter skolan var det konfa. Det var riktigt kul. vi ledare hade en liten modevisning för att visa alla mässhakar, stolor mm. jag tror (hoppas) att det uppskattades. Jag kom hem vid 8, så då pluggade jag en kortis sen kl 9 for jag på innebandyträning. kulkul.
Torsdag: Dagen bestod av 4 lektioner var av 2 av den bestod av prov (franska och engelska) Jag tror och hoppas att det gick bra. Kvällen bestod av Kör + KU. På kören var det sista övningen innan vi ska (nu tappade jag ordet för det... vad heter det? när man sjunger, alltså när man inte övar utan man "....." åååh! vad heter det??
.. Uppträder? säger man så? (hahaha nu känner jag mig lite dum haha) men visst säger man så!? Det var sista övningen innan vi ska uppträda (aa det lät rätt när jag läste det) Och på Ku var det TV-spelskväll Tyvärr åkte jag ur turneringen ganska fort.
Fredag: Jag började skolan 20 i 10 och slutade halv 1 (inte helt fel) Kvällen bestod av lite mattematikräkning för att hinna ikapp och lite väntan på att kusinerna skulle komma.
Lördag: idag har jag sytt på klänningen (har inte så jätte mycket kvar) jag här även gått med brorsan farfar och Elias till affären för att handla.
 
Kram!
 
 
Lite bilder jag tog för cirka ett år sen ↓
 
 
 



Grattis :D

Idag fyller denna underbara tjej år, Grattis Agnes!! :)
 
 
 
Här kan du läsa hennes blogg  >>♥<<



Lite snabbt

Hej :)

I helgen har jag varit hos mina kusiner och haft det både roligt och trevligt. Mer om det kommer kanske sen. Nu ska jag krypa ner i sängen och se film och sen sova. Godnatt!
Kram Frida :)



Månen

Hej :)
 
Igår var det en rolig dag. Jag var på konfan, "min" grupp är så mysig så det blir så kul när vi hittar på saker. Nästa vecka är det storrupp, då ska alla konfirmander vara tillsammans och då har jag som ledare en lite rolig uppgift (men det kan vi ta då) Igår kväll  var jag som vanligt på innebandyträningen, gick bra, hade dock ont i foten :( Men det var ju ingenting man tänkte på när vi väl började spela.
 
Idag har det varit en ganska lugn dag. På hålet hade jag inga läxor att göra så jag tittade på en film. Nu ska jag äta och sen fara på kören och sjunga lite, sen är det KU som står på schemat kulkulkul!
 
 



Bara ett litet inlägg..

 
Hej :)
 
Jag har inte precis något roligt eller intressant att berätta men jag ville skriva i alla fall. Historiaprovet i morse gick i alla fall kvar. Nu har jag bara 4 prov kvar innan lovet, läängtar!!  Igår hade vi filmkväll hos lina, Julia kom också och vi hade det riktigt trevligt.
Just nu sitter jag i alla fall i biblioteket, jag räknar mattte och försöker skriva en dikt till svenskan.
 
Kram Frida :)



Det blev idag jag gjorde allt

 
Hej :)
 
Den här helgen hade jag ju tänkt baka, jag hade tänkt göra mycke läxa och städa mitt rum. Ingat av det gick så bra varken på fredagen eller lördagen men idag gick det. Jag har städat, pluggat och bakat kulkul :) Nu ska jag titta lite på film.
 
Kram på er alla :)
 
Aa justja, det här är typ nån "smalnäbbad sibirisk blablabla" som inte var så jättevanlig att se i sverige (lycksele?) Men tydligen så finns det en här i lycksele just nu och jag såg den som sagt igår. Det var typ inte jätteovanligt att den fanns här men det var inte heller vanligt att det gjorde det.
 
 



Helgens filmer

Hej :)
Tänkte bara berätta vilka filmer jag sett i helgen, båda var riktigt bra, fast ingen är någon jag vill se igen. Cop Out var bättre än Grace is gone fast med tanke på att det var två helt olika typer av filmer är det kanske svårt att jämföra..?
 
Här är filmerna:
 
Grace is gone
 
 
 
 
 
Cop out
 
 



Kämpar på

Hej :)
 

Idag har jag inte gjort så mycket, lite läxa, lite dator och så följde jag pappa till affären, ikväll ska jag baka <3 Det måste nog vara ett av de roligaste saker man kan göra. Och så är det ju alltid ett + om det även smakar bra. Jag tycker om att experimentera mellan olika recept, kanske blanda olika recept eller bara göra dom på ett annat sätt. "Min specialitet" (som jag ska göra ikväll) Är "snöbollar" (mördegsbollar med krossad choklad i) Första gången jag gjorde det var de improvisations, när det sedan blev supergott tyckte jag att det var roligt att jag kommit på ett eget recept (även om grundreceptet finns) Men så en annan gång när jag skulle baka, och jag satt och bläddrade i olika receptböcker för att få inspiration, såg jag att "mina" snöbollar fanns i en av böckerna. Så tydligen var jag inte först med den idéen.. haha.

 

 

Förövrigt kämpar jag på med linserna. Det gör inte lika ont men allt är suddigt eller snarare, tja jag vet inte hur jag ska förklara.. Det känns som om jag har en tår i ögonen och reflexen är ju då att blinka men om jag blinkar blir det inge bättre utan jag ser bara sämre. haha

 

.

 



We are one

 
Hej Alla Glada!! :)
 
Sitter och bara njuter av av att det äntligen är helg, lyssnar på musik och tja, jag gör inte så mycket annat. Lite facebook. Ikväll ska jag nog se någon film tror jag. Efter skolsn for jag till farmor oh farfar och pysslade lite. Sen var jag och hämtade mina provliser, hoppas dom fungerar bra och att jag vänjer mig fort! Just nu känns det mycket annorlunda, kul och lite ont haha.
 
Bild från när jag pluggade(?) i skolbiblioteket, nån dag nu i veckan ↓
 
Kram Frida :)



Räv??

 
Hej :)
 

Jag har haft så fullt upp med läxa att jag inte har hunnit med så mycket annat. Men nu känner jag att det kanske börjar lugna ner sig lite på läxfronten. (har ju bara 4 prov nästa vecka) (a) haha. Har pluggat cirka 9 timmar den här veckan (utanför skolan) Just nu sitter jag i skolbiblioteket och pluggar (fast jag har inte orkat börja än..)

 

Nu till lite roligare (?) saker. Igår var jag, tja jag kommer inte ihåg vad det heter men ni som har varit i Lycksele vet kanske vars Masses är!? Jag satt "typ" där, i en bil och väntade när en räv,(ja du läste rätt haha)kom och gick förbi lugnt och sansat. Har nog aldrig sett en räv på så nära håll (om man inte räknar på djurparken) Och mitt inne i stan!? Lite skojigt var det ju, och snopet.

 

Ikväll blir det i alla fall en riktigt rolig kväll. När jag kommer hem ska jag äta middag och sen ska jag på kören, efter det är de KU med Bön- och lovsångsgudstjänst, brukar vara lika roligt varje gång. Igår kväll var det förresten också toppenkul, jag var på skolan och spelade innebandy. Det kommer bli så kul på lovet när det värkligen gäller, vi kommer vinna!!! (eller inte) men det kommer ändå bli kul :D

 

Nu måste jag nog börja plugga. Sitter och lyssnar på låtarna vi ska sjunga på kören ikväll så nu är jag på toppen humör men sångernas rytmer i hela kroppen. Här ska det pluggas!

 

Kram!

 



Plugg, kacklande höns och lite fia med knuff

Hej :)
 
 
Denna helg har spenderats hos mormor och morfar. Tanken var att jag skulle ha en riktig "pluggarhelg" och jag tycker nog att det gått ganska bra, även om jag nog hade hoppats på lite mer pluggande. Aja, det går ju inte att göra någonting åt den nu. Jag har även hunnit med att spela lite spel med familjen: fia med knuff, rappa kalja (eller hur det nu stavas?) labyrint och kvarn. Konstigt nog spelade vi ingen "Mas" vilket alltid brukar vara standard när man är hos mormor och morfar, men det får väl bli nästa gång!
 
En annan lite rolig (?) sak vi gjorde var att vi skulle försöka flytta alla höns och tuppar från ett "rum" i ladugården till ett annat. Det gick inte så lätt som man kanske kunde tro. Alla höns sprang runt som yra höns (??) Ingen ville åt de håll som vi försökte föra dem, några sprang in i ett annat rum där vi har fler höns och andra flög ut som vi fick springa och jaga hahaha det vart ett virrvarr av springa tuppar och kacklande hönor och mitt bland dem försökte vi få ordning på situationen. Allt gick i alla fall bra tills morgonen därpå när vi upptäckte att en tupp blev kvar i de första rummet och när mormor öppnade dörren dit, sprang tuppen ut och jag tror inte den är infångad än..
 
Det var min helg
Kram och godnatt :)
 



Plugg, plugg

Hej :)
 
 
Har nu på morgonen haft en lektion och nu har jag hål i lite drygt en timme. Just nu sitter jag i skolbiblioteket och pluggar till samhällskunskapsprovet. Efter skolan blir det till att skynda hem och äta middag innan jag ska på kören sen, ikväll så är det KU som gäller. Riktigt kul dag vill säga, om bara skoldagen ville ta slut snart så..
Kram :)



ojojoj

Hej :)
 
 
Just nu har jag en sådan hemsk träningsvärk, inte kul. Min dag har i alla fall varit rolig, vet inte varför menmen. Har försökt plugga till samhällskunskapen men det tycks alltid komma något ivägen (?) haha Efter skolan var det konfa så då var jag där, roligtroligt sen på kvällen var jag och spelade innebandy. Nu har jag just kommit hem och duschat.
Godnatt, nu ska jag resa bort till drömmarnas värld :)
 
 



The hunger games

Hej :)
 
Har suttit med lite läxa, och ska nu fara och spela lite badminton. På engelska såg vi "The hunger games" Eller i alla fall början på den, jag tycker den är riktigt bra. Det blev visst bara ett  kort inlägg om idag haha men det gör ju ingenting.
 
Kram