Mitt sommarlov

Hej, jag tänkte berätta lite om mitt sommarlov. Det är ju 10 veckor så jag har tagit det vecka för vecka. Vet inte om någon är intresserad av att läsa vad jag sysslat med och vilka jag umgåtts med i sommar men jag skriver det ändå. Om ingen annan vill läsa det så vill i alla fall jag göra det haha :)



Vecka 1:

Det var skolavslutning och jag fick säga hej då till mina klasskompisar. Skolavslutningskvällen tillbringades på stan med en massa kompisar.  Jag jobbade hela veckan på Johan skyttes förskola, det var riktigt kul, jag trivdes och allt fungerade bara bra. I stort sett varje kväll första veckan tillbringade jag med Lina. På helgen var jag konfirmationsledare i Örträsk, kulkul.



Vecka 2:

Jag fick min ”vackra” tandställning. Jobbade på dagiset hela vecka. Och träffade lina. Midsommar var jag med släkten, vi barn sov i tält och gjorde en film.



Vecka 3:

Jobbade även denna vecka på dagis, blev tyvärr lite sjuk i slutet av veckan.




Vecka 4:

Denna vecka gjorde jag mycket hemma (städade, planterade om blommor, rensade ogräs mm) Fredagskvällen spenderades på campingen med Lina, Joakim och Julia. Lördagen var jag på Djurparken med Lina Joakim, Julia och Crille. På söndagen träffade jag Lina.








Vecka 5:

Jag var med Joakim och Julia på Gamplatsen. Jag var och grillade med en massa kompisar. I slutet av veckan for jag med familjen till mormor och morfar. Där gjorde jag en film med mina kusiner.






Vecka 6:
Jag var med lina och vi for bland annat på badparken. Övningskörde för första gången. Träffade Agnes. Var även på Folkrace.







Vecka 7:

Mina kusiner kom hit och var här hela veckan, vi han hitta på lite olika saker att göra men vi var bland annat på djurparken.  Det var ju motorveckan så jag var med Julia (Jonatan och Crille) på stan. Brorsan bröt även foten denna vecka.







Vecka 8:

Denna vecka tittade jag mycket på film, jag pysslade även en hel del. Träfface en massa kompisar.  Fick även jobb på golfbanan.






Vecka 9:

Körde gokart, Vi hade främmande och jag va men kompisar.




Vecka 10:

Jag och Lina var i Stockholm, vi var på stan, gröna lund mm riktigt kul. Vi kom hem på torsdagen. Jag Lina och Julia var och tältade.





Min sommar har varit underbar, en av de bästa tror jag. Jag har fått så många fina minnen jag kommer bära med mig länge. Tack till alla som varit med och gjort mitt sommarliv så roligt, alla kompisar släktingar familj mm.
Nu är det bara att ta på sig vinterjackan och kämpa på med skolan och så klart, börja längta till nästa sommar :D

 Kram på er alla :)



Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo