Facebook i natt ;)

Hallå :)
Just nu är jag trött!!!!!!!!!!!
Lina är här, hon har "sovit" här i natt... eller.. vi har inte somnat än och klockan är kvart över 7 på morgonen.. och vi tycker inte att det är lönt att gå och sova nu :)

Vad har vi då gjort i natt?! jo, vi har haft tre datorer i gång hela natten och suttit med facebook och spelat spel ;) vi har också gjort om mitt klassfoto ;) vi bytte plats på alla ansikten :) haha det blev superbra ;) vi spelade också in oss när vi var som tröttast ;) hahahaha :) vi var så flummiga och fnittriga då så jag vet inte vad hahaha :) idag någon gång ska vi se filmen ;) Men ni kommer inte att få se den.. ;) sorry men det kommer inte på tal igen!!!!!!!!

Oj! nu somnade Lina :( Jag är så trött att jag bara hänger med huvudet haha :) Snart somnar nog jag med för nu när Lina sover så vart det ju tyst ;) haha :)

Nä nu tar nog jag också och sover har varit vaken 31 ½ timmar nu :) undra hur många hundradelar det kommer ta innan jag somnar...

Anledningen till att jag fortfarande skriver är att jag har datorn i sängen och jag vet att om jag somnar kommer jag riva ner den på golvet och då går den sönder... och jag är så trött att jag inte orkar lägga ner datorn på golvet haha så därför skriver jag fortfarande haha

(obs jag tänker publicera nu men jag är för trött för att orka läsa igenom och kolla stavfel..)

God natt... eller.... ja.. god morgon ;D





Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo