Bok- Oönskad

Den bästa bok jag läst heter oönskad och är skriven av Gemma Malley. 
Jag tänkte berätta lite om den.


Det är år 2140 och ett nytt läkemedel har gjort det möjligt att leva för evigt, men de gör ju också att barn blir ovälkomna och det blir förbjudet att skaffa barn.
Alla som tar läkemedlet som förhindrar att man dör måste skriva på en förkunnelse och lova att aldrig bli föräldrar, så inte jorden blir överbefolkad.

Alla som bryter förbundet blir avtagna deras förbjudna barn och barnet får i stället växa upp på en anstallt där dom lär sig att dom är ovälkomna och att hata sina föräldrar som bröt förkunnelsen, Barnen lär sig också bli en värdefull tillgång alltså en slav, men dom ser det som att göra bot för de fruktansvärda deras föräldrar gjort.


Anna är ett sånt barn, hon är en perfekt tillgång och är fullständigt medveten om sin plats på jorden- hon har ingen!!

Men så en dag kommer en ny kille till anstallten, han har levt för länge i frihet och är övertygad om att han inte är oönskad och att hans föräldrar älska honom.
Peter som killen heter, öppnar nya tankevägar och möjligheter för Anna. Han säger att annas föräldrar saknar henne, att hon inte är oönskad. Peter vill att Anna ska lita på honom och följa honom men Anna är osäker, hon är ju en värdefull tillgång, ska hon bara ge upp all för nått en pojke som inte vet sin plats på jorden säger.. eller är det hon som har fel..


Jag älskar den här boken, den är fulla av spänning och den tar oväntade vändningar.
När jag läser den här boken både gråter och skrattar jag..
Jag kommer aldrig glömma den här boken den kommer följa mig för evigt, Oönskad är boken som ligger mig varmast intill hjärtat

  



Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo