Planeringsträff & Gymnasiearbete

Nu ikväll har jag varit och träffat de andra som ska på samma läger som jag i helgen. Vi hade roligt och lyckade planera allt som behövde planeras. Just nu känns det tyvärr bara jobbigt att fara på läger men jag antar att det kommer känns kul bara jag kommer på plats. 

Idag började en lärare prata om gymnasiearbetet och att råmanus snart ska in, suck! Trots att jag känner att jag hunnit komma igång bra så hjälper det inte för att minska min stress. Önskar att jag bara kunde göra klart det så att jag slipper gå och tänka på det. 



Håltimme och plugg

Just nu sitter jag på skolan och väntar på nästa lektion. Mitt schema just nu innehåller tre hål som vardera är nästan tre timmar. Jag tycker på sätt och vis om hål eftersom det då finns mycket tid till att plugga men det är allt för ofta som jag börjar göra något annat, vilket leder till att jag måste plugga mer på kvällarna. I morgon har vi prov i Etnicitet och kulturmöten så önska mig lycka till med att plugga nu på hålet för i kväll har jag inte så mycket tid. 



Visum

Jag har precis fixat ett visum. Det är inte så länge kvar tills jag åker med kören till USA närmare bestämt Chicago. Jag längtar supermycket. Igår började vi öva låtarna som vi ska skjunga när vi kommer dit, det var väldigt många nya så jag har en hel del att träna in! Men det kommer nog gå bra. 



Ny design

 
Jag har en ny design! Det är inte jag som har gjort den men jag gillar den starkt och hoppas att jag kommer fortsätta göra det. Ifall ni har glömt hur bloggen såg ut tidigare så kommer här en bild.



Nu skriver jag här igen!

Anledningen till att jag började blogga  2011 var dels för att jag ville prova på men också för att jag ville bli snabbare på att skriva på dator och tänkte att bloggen skulle hjälpa mig öva. Efter att ha skrivit många långa skoluppgifter känner jag nu att just det syftet är uppnått. Att prova på har jag också gjort så nu har jag lite andra anledningar till att blogga igen. 

Anledningen till det långa uppehållet beror, förutom på att jag helt enkelt lessnade, på att jag har skrivit fem års-dagbok. Det ledde till att jag skrev samma sak två gånger, både på bloggen och i dagboken. Nu har skrivit klart fem år i dagboken och känner att längtan efter en blogg börjat växa igen. 

Jag har dock fortfarande vissa saker som går runt min hjärna. Varför ska jag blogga? Varför ska hela världen kunna läsa vad jag gör? Jag gör ju inte några intressanta saker som andra vill läsa om? Jag vill inte(får ej heller) lägga ut bilder på en massa människor (utan att fråga förstås) och vad ska jag med en blogg till utan en massa bilder på mig och mina vänner/familj. Bara naturbilder och bilder på mig är inte så kul. Jag skulle vilja skriva lite djupare tankar och åsikter som jag har men samtidigt är jag rädd för att skriva ut sådant på nätet. Och tanken på att någon kan sitta och läsa allt vad jag gör om dagarna känner jag mig inte heller bekväm med. 

Men å andra sidan är det ju faktiskt upp till dig om du vill läsa min blogg/tycker det är intressant och jag skriver ju bara det jag vill skriva. Jag har alltid skrivit för min skull och inte för läsarnas vilket gör att jag uppdaterar när jag vill/ känner att jag har något att skriva och gör inte inlägg bara för att.

Anledningen till att jag nu börjar blogga igen är helt enkelt för att jag har saknat det, jag tycker att det är ganska roligt. Vi får dock se om jag fortsätter tycka det, göra jag inte det så slutar jag.