Instagram

 
1. Från jobbet i somras
2. Jag, lina och Julia på väg till Stockholm
3. -II- i stockholm
4. Grönan
5. Lina och Julia som campar på clas ohlson
6. Fjällen -svampplockning -kräftkalas -målning
 



Umeåtjejerna

 
 
 
Hej :)
 
 
Den här helgen har varit trevlig. I stort sett hela lördagen var jag med och arrangerade en loppis med kören. Det kom mycket folk så det var rolig, i stort sett allt fika tog slut, men det var ju bara bra. Blev dock trött innan allt var slut. bild från förra loppisen vi anordnade ↓
 
 
 
När loppisen var slut gick jag en sväng på marknaden med Lina och Julia. Efter det for jag och Lina hem, hon bodde nämligen hos mig. Vi spelade lite spel, kollade på film och hade det trevligt. På söndagen var jag även då på marknaden och efter det for jag och lina på ishallen och kollade på hockey. Kvällen spenderades på samma sätt som lördagskvällen. Idag är det måndag och skola, lina åker hem till Umeå och jag får ta itu med läxorna.
 
Bild från instagram när jag Lina och Julia var på indo och fikade ↓ @fridakarlsson1000
 
 
 



Instagram

 
    
 
Tänkte lägga upp mina instagrambilder på bloggen, så här kommer de första jag tog (fler kommer sen)
 
Följ mig: fridakarlsson1000
 



Jag

Den duktiga fotografen som tagit dessa bilder är Isak, brorsan min.
 



P-Rex

Idag slutade jag skolan vid 11tiden, gick och åt lunch och sen fot jag och mina vänner till marknaden, där gick vi runt i kylan i några timmar och nu har jag just kommit hem. 
Ska ta och sätta mig och klippa lite mer på filmen. 





Igår var jag på konsert och lyssnade på p-Rex, de var mycket bra! Det absolut bästa var gitarrsolot det var förstaklassigt



HönaPöna

P
 
 



Höst

 



Redigerar en film

Hej 

Igår när jag skrev hade jag redigerat bilder, idag när jag skriver redigerar jag en film. Men det är inte vilken film som helst, det är en "talk show" som jag och två kompisar spelat in idag på skolan på engelskalektionen. Så önska mig lycka till. 






Redigerar bilder

Hej :)
 
Har suttit och redigerat bilder i ungefär två och en halv timme nu, så jag är ganska less, men det är kul att titta på resultatet.
 
 
 
Nu måste ja dock göra klart lite läxa.



Hej igen

Nu är det många som har ifrågasatt varför jag inte bloggar längre, Några anledningar har jag nog inte, Jag har bara inte haft lust. Men nu så!
 
Har inte så mycket bilder på skoldatorn så då fick det bli denna (min facebook-profilbild)