Fy Fy på mig

Idag slutade jag halv 12, Perfekt tänkte jag då har jag ju massa tid att plugga som en galning inför franska provet i morgon! Men nu sitter jag här, 3 timma senare och fortfarande inte börjat. När jag slutade for jag och åt lunch. Sen pratade jag med franskaläraren och fick en handlingslista, (Vi ska servera fika på måndag för att dra in lite pengar till vår parisresa) Jag traskade iväg till musikskolan och sjöng lite innan jag och linnea for på affären och handlade, vilket tog typ en timme. Vi gick tillbaka till skolan och lämnade varorna. Och nu är vi tillbaka i stan och sitter på storbibblan (biblioteket inne i stan.) Men men nu har jag slut på ursäkter..
 
Anledningen till att jag bestämde mig för att skriva ett inlägg är för att jag hittade denna knapp: 
Instagram
Trycker ni där så kan ni följa mig på instagram. (Fast det gör ni väl redan!?) 
 
Aja, plugg nu, tjao.
Här är min skolfotobild i år.
 



Tingsrätt

Idag var jag i tingsrätten på öppet hus. Det var rundvandring och så skådespelade de en rättegång. Det var riktigt bra oh intressant. kulkul.
instagrambild    @fridakarlsson1000
 



Biblioteket

Hej 

Just nu sitter jag på "storbibblan" (inne i stan, alltså inte i skolbiblioteket) jag har slutat för idag och tänkte göra lite plugg innan jag far hem. För skulle jag fara hem nu på en gång skulle jag inte kunna motstå alla frestelser, såsom tv, Facebook m.m haha 









Mot skolan

Idag har jag sovmorgon, börjar kl 10 den spenderar jag genom att gå till skolan. Men jag unnade mig att sova en halvtimme extra, så nu är jag i alla fall halvvägs och börjar känna att det är ganska kallt, aja snart framme.. 

När jag började gå och fortfarande var på Norrmalm var det alldeles tyst och lugnt, inte en bil och inga människor i närheten så då tänkte jag, det här blir ju trevligt. Men nu när jag är inne i centrum kör det förbi bilar varannan sekund och det är kallt  haha 







Höste knackar på

Hejsan😄

Idag (nyss) när jag körde hem från skolan slogs jag av hur mycket löv som fallit ner från träden, alla fina färger och att solen fortfarande värmer.
🍃🍂☀️🌿🍂

När jag varit och sjungit på musikskolan och kom tillbaka till skolan satt det några få elever på bänkarna utanför skolan och njöt av solen. Det fick mig att minnas när jag i våras satt på de bänkarna med mina kompisar på lunchrasten och njöt av solen. Men det är en hel sommar sen. Det känns som om det var typ för en månad sen haha men det var typ 5 månader sedan och då gick vi ettan, ojoj säger som äldre "fy vad tiden går fort"

Tog denna nyss: 

Skrev i alla fall ett juridikprov idag som jag haft mycket ångest över, men jag både tror och hoppas att det gick bra. 

Vad gör jag just nu då? Jo, jag sitter lutat mot den fortfarande lite varma kaminen och väntar på att jag ska tina upp lite.