Mycket med bilder på sistonde..

 



Tidsinställt inlägg

 



Pang

Hej :)
 
 
Jag har hunnit med lite olika saker idag. Bland annat har jag  vari på stan, varit runt och gjort lite "ärenden" städat och börjat packa. I morgon far jag ju till Piteå. Nu ska jag ta och packa klart.
 
 



Piteå

I morgon far jag till Piteå på Camp Justice som är ett läger under piteå summer games. Kommer bli riktigt kul! Längtar.
 
 



Macarons

Hej :)
 
 
Idag har jag bakat macarons, tror aldrig att dom blivit så fula som dom blev idag. Tror att jag hade inne dom för kort stund i ugnen. Men aja dom var goda i alla fall. Denna blev i alla fall snyggast ↓

Fyllningen är smaksatt med blåbär (vilket var mycket praktiskt eftersom jag då inte behövde he i någon karamellfärg)
 
Annars händer det inte så mycket just nu men det känns bra för senare i sommar kommer det hända en hel del så jag får passa på att slappa nu haha
 
 
Kram
 
 



Grönt och vitt

 
 



Lite nytt på bloggen

 
 
Som ni ser så ser det lite annorlunda ut på bloggen. Som vanligt är det inte rakt och perfekt men det duger. För alla ni som glömt hur det såg ut innan ändringarna:
 
 



Midsommarkrans

 



2 bilder




Lite bilder

 
I kväll far jag iväg till Grämmers (Stugan) kommer bli roligt, kusinerna är även där. Får se vad vi hittar på.
 
 
 



En vecka

Tisdag: Skolavslutning. Dagen bestod mest av firande av Samuel som tog studenten. På kvällen for jag till stan med några kompisar vi lyssnade på musik och träffade en massa fler vänner. Senare på kvällen drog vi iväg till Lycksbäcken och grillade, spelade kubb, snackade och skrattade. Riktigt roligt.
 
 

Onsdag: Jag for på konfaläger. Dagen bestod mycket av att förbereda inför paddlingen som skulle ske dagen efter. Jag och några till av ledarna for iväg till tältplatsen och lastade av prylar.
 
Torsdag: Vi började paddlingen längs Örån och paddlade några timmar tills vi var framme vid lägerplatsen. Där satte vi upp tält, åt middag, firade Gudstjänst, lägerbål. Tyvärr var det regn hela kvällen, men vi hade kul i alla fall.
 
Fredag:  Jag sov riktigt dåligt i tältet men det var inte så mycket att göra åt. Vi packade ihop och så paddlade vi vidare. Trots att jag tycker mycket om att paddla blev det faktiskt lite långtråkigt innan vi var framme.
 
Lördag: Denna dag var det någon som kallade "yngreledarnas dag" vi yngreledare hade en hel del uppgifter att göra men jag tycker att det var riktigt kul. Bland annat så var vi med i en bibelvandring som både gick bra, var rolig och uppskattad (tror jag då haha) på kvällen var det lägerbål, till den hade vi en trekamp, Som bestod av:
1 äggkastning
2 vattenkrig
3 Klättra uppför en nersåpad presenning i en brant sluttning.
 
Alla tre var riktig riktigt roliga. Här kommer några suddiga bilder
 
 
 
Söndag: Gudstjänst, packning och sen var lägret slut. Vi åkte hem, firade att Samuel tagit studenten hos mamma och sen gick jag och a mig och sov, vilket behövdes.  :)
 
 
Måndag: Jag sov, vilade mest. Hade tänkt titta på film men internet fungerade inte alls så det var lite svårt. Jag var ute och gick i ett par timmar och sen la jag mig och sov igen haha.
 
 
Tisdag: Jag Lina och Julia tog våra mopeder och körde iväg en bit utanför Lycksele och tältade. Var både mysigt, roligt och relativt myggfritt.
 
 
 
 



blommor

Nu var det ett tag sedan, jag har varit på läger och när jag kom hem fungerade inte internet. Men nu! Jag hade tänkt skriva lite om vad som hänt senaste veckan men det tänker jag inte göra just nu för nu ska jag gå ut.
 
 
 



Gott och blandat

Fullt upp HELA tiden. trodde det skulle lugna ner sig nu vid skolslutet men nej.
I morgon är det i alla fall skolavslutning och på kvällen blir det att umgås med kompisar.
 
 
Idag har jag hunnit med en massa saker, vilket känns bra.
imorgon är det fullt upp med allt möjligt och lite till.
I övermorgon är det läger tills på söndag.
 
Sen..
Då ska jag göra INGENTING!!!
Längtar.
 

Tårtan jag gjorde. (Gjorde även hjärtan i vit choklad och la på ;) )



Mintchokladtårta med after eight tääcke och bröllop

Idag har jag hunnit med lite olika saker. Har bland annat bakat en mintchokladtårta med after eight täcke. Hoppas den är god. vi ska smaka av den i morgon när vi ska fira att mamma har gått ut skolan.  Jag har även kollat på bröllopet. Vilket ju så klart var ett måste haha.
 
 
 
 SCANPIX
Måste bara få säga att jag älskar Madeleines klänning, jag tycker den är underbar. Spetsen längst ner är bäst! men även hela den.. haha. Jag tycker att klänningen är riktigt sagolik.



Nationaldagsfirande.

Hej :)
 
 
Idag har jag varit på gammplatsen med Julia och Isak. Vi skulle fira nationaldagen. När vi kom dit sjöng vi nationalsången och sen var det slut på firandet där haha, vi kom alltså dit lite sent. Men vi fikade och gick runt en kort sväng där och sen gick vi hem. TrevligtTrevligt.
 
 
Vet ni förresten varför vi firar nationaldagen i Sverige? Jag hade nämligen lite dålig koll på det så jag kollae upp det. Det är tydligen lite olika orsaker. Men de två huvudorsakerna är:
 
Gustav Vasa kröntes till kung i Sverige den 6 juni 1523.

6 juni 1809 skrev Hertig Karl (som senare skulle bli karl XIII) Under en ny regeringsform. 

Så nu vet ni det! (Om ni inte visste det redan)

 

Gammal bild.

 

Källa: Nordiska museet, Wikipedia