Gokart

Hej :)

Jag har just varit och kört gokart, riktigt kul är det måste jag säga.




Umeå och Lina

Hej

Just nu befinner jag mig hos Lina i Umeå. Vi har just varit ute och gått en sväng ( med dåliga skor så nu har jag ont i fötterna) jag kom hit igår och tänker stanna till i morgon.


Som några vet så har jag skaffat en ny telefon ( iPhone 5) så just nu känner jag mig som en mobilnörd haha
Ny telefon innebär nya möjligheter med många nya spännande appar

Instagram: fridakarlsson1000
Snapchat: frida1000




God morgon

Hej
Inatt drömde jag att jag drömde att jag hade en mardröm. Haha jag drömde alltså att jag hade en mardröm, så jag hade ingen mardröm på riktigt. Trots min dröm så har jag i alla fall sovit jätte bra inatt. ☺




Piteå summer games

 
 
Hej :) Jag har ju varit på ett läger i Piteå under Piteå summer games. Tänkte berätta lite om vad jag gjort. Men först tänkte jag bara kort berätta (för er som inte vet) vad piteå summer games är. Det är en fotbollsturnering. (Sveriges näst största) I år var det (tror jag) 820lag som kom från 17 olika länder.
 
 
Torsdag. Jag Lina och Samuel tog bussen till Skellefteå och vidare till Piteå. Vi kom fram flera timmar innan lägret skulle börja så vi for till min farbror och mina kusiner. Åt lunch, spelade spel och kände lugnet haha. Strax innan 5 for vi för att träffa de andra lägerdeltagarna, vilket var tre riktigt trevliga människor. Kvällens huvuduppgift bestod av att vi skulle gå runt och samla in pengar (till brunnsborrning i Uganda) på en fotbollsmatch. Det gick riktigt bra och vi fick in mycket med pengar.
 
Fredag Dagen bestod mest av att var i ett "vattentält" (Ett tält där vi serverade vatten till de som spelar, har lite lekhörna för barnen, och lite fikaförsäljning) Det var roligare än vad man kan tro.
 
 
 
På etermiddan for jag och lina iväg för att titta på när min kusin spelade en match. När vi skulle ta bussen tillbaka in till centrum var vi tvungna att vänta i cirka 40 min. Men det var bara roligt eftersom vi hade sällskap av ett gäng från Thailand. Dom var mycket pratglada och med lite ansträngning lyckades vi kommunicera med dom haha.
 
 
På kvällen var det invigning som bestod av att vi gick i ett jättelångt led genom hela Piteå centrum. Med musik, cheerleaders  (stavning?) cirka 800lag m.m Det var en riktigt häftig upplevelse. Det var massor som var där och tittade på paraden.Framför oss var det musikerna och bakom oss ett lag från Argentina som sjöng på deras hemspråk, och vi visste att vi hade flera 1000 lag bakom oss i paraden. det var så coolt!!
 
 
 
Vi bodde på kyrkcenter nere i källaren där det fanns både piltavla, pingisbord och biljardbord så vi hade det riktigt kul. Vi såg även film en kväll.
 
Lördag vi delade in oss i två grupper så att vi bara behövde stå i vattenbaren. Jag lina och linnéa skulle stå på eftermiddan så på förmiddan han jag gå iväg på stan, köpte lite byxor, inte helt fel ;) På kvällen var det disco, vi skulle vara typ aktivitetsledare på lite olika stationer. På min station skulle man ställa sig i -längdordning, -åldersordning, -efter hur många glas vatten man druckit idag, -längst hår m.m. Var lite svårt att förklara vad man skulle göra för barnen som knappt kunde engelska. (barnen var mellan typ 8 och 12år)  det var ett gäng från Finland som ville prova. alla kunde bara finska utom en som kunde svenska så hon fick översätta allt jag sa (stackar tjej)
 
 
Söndag. Vi var på gudstjänst och sen åkte vi buss hem. Finns inte så mycket mer att säga om lägret tror jag. Förutom att det var riktig kul.
 
 
Övriga bilder från lägret: