Bara så du vet.

Hej :)
 
 
Vill bara börja med att säga att det inte var jag som skrev förra inlägget, eller tja, jag började på den men så kom jag inte på vad jag skulle skriva så jag lämnade bara datorn, och Julia fortsatte med mitt hår. Lite senare sa lina att hon skrivit klart inlägget haha.
Igårkväll hade vi i alla fall filmkväll, riktigt trevligt. Idag har jag varit på marknaden (igen) tror jag varit där cirka 8 timmar i helgen haha :) Just nu känner jag bara för att sova, så det får nog bli det (om några timmar i alla fall.)
 
Kram Frida
 



Super helg

Hej :)
 
Jag sitter  just nu och får mitt hår lockat av Julia, Lina är också här och vi ska mysa med lite film ikväll. Kommer bli suuper. Idag har jag gått runt på marknaden, kallt men riktigt trevligt. Joakim for hem till Umeå vid halv 3 idag. Lina och Julia planerar att fotografera mig sedan när de är klara med min "makeover", jag är riktigt spänd över resultatet! :D Förhoppningsvis så får ni se det sedan.



Blå himmel

Hej :)
 
Imorse började jag inte förrän tjugo i tio och när vi kom till klassrumet fick vi veta att läraren var sjuk (vi har samma lärare hela dagen på fredagar) så vi fick sluta för dagen. :D Vi var ändå några som stannade kvar och gjorde lite matte/naturkunskap, sen for jag med Linnea till marknaden kulkul efter typ 100 varv for jag hem och tja, nu sitter ja här hemma. Väntar på att några kompisar ska komma.
 
Kram.
 



Skolbibliotek

Hej :)
 
 
Har just slutat skolan och sitter just nu i skolbiblioteket och försöker förstå naturkunskapen. Till min hjälp har jag Agnes och Linnea så vi får hoppas på det bästa, tror vi alla tre är lika "bra" på det här ;) Tyvärr har jag mina böcker hemma och har inte direkt orken att plugga. Jag får glädja mig åt att det är KU ikväll, lääängtar!!! haha nämen tror det blir en kulig torsdagkväll (som vanligt)
 
Kram på er!



Språk

 
Hej :)
 
 
Idag på skolan hade vi språkdag. Det var riktigt kul! Vi var uppdelade i grupper som var på oika stationer och gjorde lite olika saker. Många verkade tycka att det inte var kul alls men jag tyckte det var roligt haha, fick lära mig lite arabiska och fick lära ut lite teckenspråk och franska. Inte nog med det så stod jag på scen och pratade(?) teckenspråk inför cirka 120 personer :S haha det var kul :)
Ikväll ska jag i alla fall och träna innebandy :)
 
Kram :)
 
 



Just me

Hej :)
Har just gjort klart kvällens läxor :D Btw, så har jag har börjat fundera lite på inser, det skulle vara kul att prova, se om det är bättre än att ha glasögon. Vi får se hurdet blir ,om det nu blir :) Imoron har vi i alla fall något som kallas "språkdag" vi ska vara i olika grupper på olika stationer och göra saker som har med olika språk att göra. Får se om det är kul eller inte.
 
Kram :)



Men kul..

Hejsan :)
 
 
Imorse försov jag mig lite så det blev lite brottom haha men jag hann till skolan i alla fall. Väl där stod historia på schemat, vi pratade om feodalismen (yey) Sen så gymmade vi på idrotten. Nu har jag hål till kl 3, det är mindra kul. Just nu sitter jag hemma och har jobbat lite med samhällskunskapen.
 
Kram Frida



Väntar

Hej :)
 
Sitter just nu och väntar på Lina och Julia, tror dom kommer snart. Julia följde med oss på skolan idag, det var riktigt trevligt. kändes lite annorlunda men det var kul.
-Bild från i somras-



Lite fix

Hej :)
Jag vill bara säga att jag älskar vädret :D Solen skiner och (tja det kanske inte är så varmt) men det är i alla fall roligt med lite sol B-) I alla fall så har jag nog tänkt fixa lite småsaker på bloggen, få se hur det blir och när det blir. Nu ska jag strax fara och träffa lite kompisar.  



Kul kväll

Hej :)

Jag kom hem för en liten stund sedan, var ute i skogen och myste runt en eld med Julia och Lina. Nu har jag krypit ner i sängen och ska sova, god natt.



Min vecka

Hejs :)
 
Tänkte skriva lite kort om min vecka.
Måndag på skolan var allt som vanligt, hade dock två lärarlösa lektioner (yey) Kvällen bestod av badminton.
Tisdag En läxdag, inte så kul men det behövdes. skolan var precis likadan som alla andra tisdagar.
Onsdag Hade en riktigt kul gympa, vi spelade badminton kulkul. Efter skolan var jag konfaledare, det var roligt men kändes lite annorlunda. På kvällen hade jag innebandyträning.
Torsdag På kvällen var jag i rostugan med Ku, vi grillade och gjorde en liten tävling i den mörka skogen, riktigt kul och mysigt. Skolan bestod av extra engelska, frannska, engelska och historia.
Fredag en helt vanlig dag, en trög matte- och naturkunskapslektion och en rolig samhällslektion. Kvällen bestod av doobidoo och Steve Jobs.
Lördag Idag har vi haft främmande. jag har städat och gjort lite höstgrejer (kapat häcken mm) ikväll ska jag träffa lite kompisar.
 
Så, så har min vecka varit.
 
-Bilder från förra hösten-
 
 



Dagens citat

Innan ni läser citatet bör ni veta att min skola typ har haft brandövning tre gånger på två veckor (eller nått liknande, orkar inte räkna efter) ;) +att det typ inte var övningar menmen, spela roll, här kommer citatet:
 
 
"Jag tycker om skolan, den är riktigt kul. I alla fall om man räknar bort lärarna, lektionerna och det faktum att man måste lära sig något, fast då finns bara brandövningarna kvar.."
 
 



Ett lite snabbt inlägg..

Hejsan!
 
Har tyvärr haft fullt upp i stort sett hela vekan så jag har inte hunnit med bloggen men i morgon har jag nog tid, då kan jag berätta hur min vecka har sett ut :)
 
 
-Lycksele-



Plugg, plugg

-Gammal bild-
Hejsan! :)
Det har gått ganska bra med pluggningen ska bara göra lite till nu så får det räcka för i kväll. Till i morgon har vi i alla fall en lite rolig "läxa" Vi ska ta med oss någonting som betytt något i våra liv, jag ska ta med mina första glasögon, utan dem skulle jag ju inte kunna se, så dom har nog betytt en hel del haha :) Måste även komma på vad jag ska göra på gympan i morgon, funderar på tennis men vi får se ;)
 
Kram Frida :)



Datanörd

Hej :)

Sitter just nu på skolan och tråkar, har hål och ingenting att göra. Snart blir det samhällskunskap och efter det engelska. Ikväll ska jag nog försöka göra lite läxa.
 
God jul och gott nytt år!!
Kommer inte på något att skrva och när jag frågade Linnea sa hon att jag skulle skriva god jul, så nu har jag gjort det ;)
 
Glad påsk
 
Glad midsommar
 
Grattis
 
Glad alla hjärtans dag
 
 
Haha visst har jag bra fantasi, eller inte..
 
 
 
-
-gammal bild-
 
Kram Frida :)
 



Badminton

Hejsan!

Kom till mamma för en liten stund sedan, har varit och spelat badminton. Var lika roligt som det brukar vara :) Känns ganska skönt att jag inte har så mycke läxa i veckan med tanke på att jag har i stort sett hela veckans kvällar planerade (för ovanlighetens skull) Nu har jag i alla fall tänkt gå och lägga mig och hoppas på att min dumma förkylning inte finns kvar i kroppen i morgon när jag vaknar.
Kram och god natt.
-Enda bilden jag hade på skoldatorn-



Hemma nu

Hej :)
 
Nu har jag kommit hem från stugan. Har haft det riktigt bra. Jag har inte gjort något särskiljt utan bara njutut av det fina vädret.
 
Tog några lingonbilder med mobilen↓ Tog även några kort med kameran, visar kanske några av dem sen någon gång .


Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen och titta på film. I morgon blir det att kliva upp och släpa sig iväg till skolan.
 
Kram Frida ♥
 



Yes äntligen!!

Hej, det var ett tag sedan eller hur!?
Jag har inte kunnat logga in på blogg.se på typ en månad men nu kan jag :D:D

I stort sett varje dag (som jag suttit vid datorn alltså) har jag kollat om jag kunnat logga in men det har aldrig gått..
Men så idag, äntligen säger jag bara!

Tyvärr så har jag inte tid att blogga nu om allt som hänt sen sist, jag ska strax äta middag och sen far jag iväg till stugan och kommer inte hem förrän på söndag.

Men jag skriver då (eller på måndag) :)

kram Frida! :)




Hej :) jag ville bara säga att jag har pro...

Hej :) jag ville bara säga att jag har problem med Biogg.se jag kan inte logga in..? Så nu prövar jag att skicka ett sms-inlägg och hoppas på att det ska fungera :) Kram Frida :)