Earth Hour

Hej :)




Dags att släcka lampor nu :)
Tänkte bara påminna alla er som glömt :)



Hare bra :)





Yjaa!!

Hej :)




Tänkte bara lite snabbt berätta hur "rätt" allting känns just nu :) Jag är så glad att jag bara vill.. (jag vet inte vad) skratta kanske ;D Önskar att jag jämt kännde så här. Just nu vill jag inte ändra på nått. Jag hoppas min glädje smittar av sig till alla er som inte är lika glad som jag är just nu :) Jag vet inte varför jag är så lycklig just nu, jag bara är det men jag hoppas jag kommer fortsätta vara det i moron när jag vaknar :)





Motiv/Modell: Gula blommor
Fotograf: Jag
Togs: I somras
Övrigt: -



Många kramar från mig till just dig! :)




Här kommer början på en berättelse som jag lovade :)

"Det var mörkt, plötsligt kände jag inte att mina fötter vilade på något. Jag föll, jag föll längre och längre ner i den mörka tomheten. Men ända kände jag mig inte rädd och inte ensam trots att det var alldeles tyst, eller var det verkligen alldeles tyst. Jag hörde röster, massa röster som pratade och skrattade. Men jag såg ingenting, jag bara föll, längre och längre in i ingenting."





Tjej !?

Hej :)



Idag när jag gick hem från skolan såg jag en övergångsskylt med en tjej på :) Jag har sett såna på tv och i trafikböcker och så men aldrig på riktigt :) Haha jag vet att jag typ gör en "höna av en fjäder" för vad är det för speciellt med det ? De som var så konstigt var att jag aldrig sett den skylten förut trots att jag går förbi den till och från skolan i stort sett varje dag haha (visst skylten såg relativt ny ut men ändå) Jag tycker det var coolt och vill gärna se fler tjejer på övergångsskylltar i framtiden!






Kram på er :)






Kläder

Hej :)




För ett tag sedan beställde jag lite kläder så jag ska gå till ica oh hämta ut paketet nu :) Det känns lite drygt eftersom jag ska hämta det på ica norrmalm så det betyder en promenad på ca 1 och 1 halv timme. Menmen :) Idag när jag gick hem från skolan gjorde jag en stor (?) upptäckt!! men jag tror jag berättar om det lite senare :) Ska ta och gå nu innan det blir mörkt :)



Kram Frida :)




Dagens låt




Tur att jag är jag (?)

Hej :)



Idag när jag kom hem från skolan (typ 20 i 3) började jag med läxan så nu är den gjord (stolt) Vid 4 började jag med maten och nu har jag just ätit. Om en liten stund kommer en kompis till samuel hit och vi ska väl fira honom lite (alltså Samuel) för idag fyller han 18 :) GRATTIS!! :) Jag gjorde engelska nationella (muntliga) idag, det gick nog bra... (hoppas jag) nämen det gick bra :)


  



Hungerspelen

Hej :)




Har inte så mycket att skriva :) har bara varit en vanlig dag :) efter skolan spelade jag badmington och nu ska jag ta och läsa lite :)


Hare bra kram Frida :)





bakar

Hej :)




Har just gjort något som jag inte gjort på läääänge, seriöst jag vet inte varför men jag gör det i stort sett aldrig. Jag har bakat muffin :) Hoppas det blir bra :) just nu håller det på att svalna och jag ska strax fylla dom :) mumsilimums!!





Bild från google



Ska man tro på det?

Hej :)




Har varit med Lina idag också, Vi var ute och nu känner man att det är vår <3 igår regnade det ju men idag skiner solen och himlen är blå. Fast och andra sidan så skulle det inte förvåna mig om det är 30 grader kallt i morgon.. Så jag tror inte jag litar på våren ännu.


Jag har börjat inse en grej, det är att jag är kanska tokig haha, fast det är Lina också så det gör nog inte så mycket, Vi har våra egna tokigheter men idag tokade vi oss tillsammans, vi tokade oss mer än vanligt tror jag haha. När vi var ute och gick kom vi till ett höghus där trapperna gick runt tunt och det var ett hål i mitten så man kunde stå där uppe och se ända längst ner (typ 5 våningar) det hade vi roligt åt i typ 20 min hahaha :) vi sprang upp och ner stack ut huvudet i alla "hål" haha




Motiv/Modell: Blomma
Fotograf: Jag
Togs: Förra sommaren i Grämmers
Övrigt: Jag börjar längta till sommaren.




Regn -_-

Blev lite senare än tänkt som jag träffade lina :) Vi delade ut lite reklam i typ två timmar i regnet och sen for jag hem för att äta, nu har jag just duschat och ska strax till mamma en stund :) 



Hare good! Kram Frida :)



Gott och blandat

Hej :)




Ska snart fara och träffa Lina, blir kulkul :) I kväll ska jag till mamma och fira Samuel som snart fyller år :) Och på tal om att fylla år så fyller min farbror år idag, Grattis!! Nu ska jag snart fylla år... NEJ hahahha jag har ju just fyllt år haha jag satt i andra tankar när jag skrev så det blev fel haha det jag skulle skriva var: Nu ska jag snart äta lunch :) haha vad fel det blev :) En sak jag kom på igår var ju att jag hade lovat er att jag skulle lägga upp början på en berättelse :) det får bli någon gång i helgen..


Kram :)



så var även denna skolvecka slut

Hej :)



Isshowen igår var bra!! Alla var så duktiga :) Har tyvärr inga bilder på det för jag glömde kameran :( Efter showen for jag och Lina till KU det var "smaliskväll":) kulkul :) Idag har allt varit som vanligt förutom att vi hade hål på engelskan, Vi (klassen) roade oss med att fara upp på bilden :) kulkul (de med) ;) Efter skolan gick jag en liten promenad och nu ska jag förmodligen bara slappa resten av kvällen :) I morgon ska jag träffa Lina :) kulkul :)




Kram Frida!




(Mobilinlägg) hej just nu sitter jag på lä...

(Mobilinlägg) hej just nu sitter jag på läktaren i ishallen och väntar på att isshowen ska börja :) jag tror det kommer bli riktigt bra (det brukar den vara) :) kram Frida




Snabbis

Hej :)



Det blir bara ett snabbt inlägg :) Har varken tid att skriva eller vet vad jag ska skriva :) Idag hade vi i alla fall elevensval elller snarare lärarnasval eller vem som nu bestämmer. Vi var tvugna att ha läxläsning hela dagen förutom när vi gjorde nationella :) det blev gaaanska drygt!! (+att vi knappt har nån läxa i veckan) Men aja vi hörs sen :)



Kram



Hej?

Hej :)



Har kommit hem från skolan nu och ska strax laga lite mat :) Sen i kväll ska jag nog ut och åka skidor och sen får vi se :) Oj vad klockan är mycket jag måste börja med maten nu :) Hörs sen :)



Kram!



virrig? -Nej inte jag inte.. (eller?)

Hej :)



Har ni nån gång funderat över varför man fortsätter titta på något, varför man väljer just den boken, eller ser den filmen.. Jag tror det mycket beror på första intrycket, det måste finnas något, något som fångar vårat intresse. Tänker att ha det som jobb, att försöka komma på vad "första intrycket" kommer att bli för olika människor. Detta jobb är det ju många som har till exempel alla dom ska komma på namnet på en film, tidning, bok, vara, (vadsomhelst) Jag tror att det är ett ganska svårt jobb. Även vi människor ger "första intryck" det kan nog vara ganska viktigt men jag tror inte att det är allt. Även om man spiller ut all mjölk ur glaset första gången man träffar någon eller om första sidan i en bok inte får en att vilja fortsätta läsa så behöver det inte sluta där. Om man ger boken en andra chans eller om personen man träffar ger en andra chans så kan man inse att boken endå är bra, och persones som sett en spilla ut mjölken inser att man inte alltid gör det. Jag tycker att det är viktigt med anra chanser. Utan dom skulle alla dömma alla för minsta lilla sak.



kommer inte riktigt ihåg vart jag ville komma med detta haha :) 




Men jag skriver ju rellativt mycket och jag vet att det är viktigt med inledingen. Om inte den är bra så kommer kanske inte läsaren att vilja fortsätta läsa. Men som sakt, det är inte allt! även om inledningen är dålig så kan ju resten av boken vara fantastisk ;)



Vet inte vad jag ville komma med det heller haha :)



Det är de som jag tycker är roligast med att skriva, det är att skriva början på en berättelse. sen tappar jag liksom intresset för att fortsätta haha. Så jag kan ju (om ni vill) lägga upp en "början på en berättelse" som jag har skrivit :) 





Hahaha nu kom jag på vart jag ville komma med allt jag skrev i början, jag tänkte på den här videon :) Det är ju ganska mycket (små) men läckra effekter och jag tror det är de som gör att jag vill fortsätta titta/lyssna haha (nu tänker ni, "var det bara det hon ville få sakt? vad var det då för mening med att att läsa allt ovan") om nu nu tänker så så säger jag bara - skyll dig själv moahahah






Två-saker-testet

Två saker jag inte förstår mig på: 1.varför jag gör det här ”två- saker- testet” 2. Hur allt kan förändras på ett enda ögonblick till precis vad som helst. 


 
Två saker som finns på mitt skrivbord/bordet: 1. smyckeskrin 2. videokamera


 
Två saker jag gör just nu: 1. Facebook 2. Tv



Två saker jag vill göra innan jag dör: Haha jag har många gånger sagt att jag vill: 1. Åka snowboard i öknen 2. krama en koala, fast jag vet inte om jag vill det längre haha



Två saker jag tycker att du ska lyssna på: 1. Ibland är det bra att bara koppla bort allt och bara vara, utan att tänka på vad man gör, hur man gör det och varför. Bara vara den man själv vill vara och strunta i allt annat. Bara leva livet och vara glad. 2. Worrying is a waste of time. It doesn't change anything, it just messes with your mind and steals your happiness



Två saker jag skulle vilja lära mig: 1. Spela Keyboard 2. inte stressa upp mig för småsaker



Två favoriträtter: 1. Fisk- och spenatpaj 2. Farmors korvgryta.



Två favoritcitat: 1.
”Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst ” 2. "Everything will be okay in the end. If it's not okay it's not the end"




Få sen nu.. Hur många ögon har en människa??

Hej :)




Ni ska bara veta vad förvånad jag blev i morse :) Jag vaknade vid 8, satte mig upp i sängen och skulle gnugga mig i ögonen, jag började gnugga mig i det högra och vänstra ögat och sen tänkte jag gnugga mig i ögat i mitten.. Hahaha ni skulle ha sett min min när jag upptäckte att jag bara hade två ögon!! hahaha oj så förvånad jag blev.
Jag hade inte ens drömt att jag hade tre ögon :) om ni undrar vad jag drömde om så drömde jag att jag var och hälsade på min tremening Alice och sprayade hela hennes rum lila hahaha :)










Idag är det din dag.

Idag fyller min underbaraste vän Lina 16år :)
Grattis och hoppad din dag blir toppen.


Du vet hur mycket du betyder för mig, du är en sån underbar vän, vi har nu haft 16 år av vänskap och jag hoppas det blir minst 16 till ;)


Tack för att du är du och återigen Grattis :)










Så var det helg igen :)

Hej :)




Nu äntligen är det helg, det känns bra, ingen skola :) (tyvärr måste jag plugga so) :( I morgon ska jag nog hitta på något med nån kompis och på söndag får vi se ;) Ska till kyrkan då men vad med jag hittar på det får vi se :) Just nu ska jag nog ta och läsa lite :) Har just tittat på en film.. Åh vad tråkigt det här känns, jag har ju ingenting att skriva om.. Om du fortfarande läser det här så, grattis!!!, du lär vara den enda (alla andra lär redan ha skrollat ner/upp/bytt sida..)








JAG SA JU DET!! :@

Hej :)




För typ två månader sedan tappade jag bort mina hörlurar ;(
Jag har letat överallt! Men hittar dom inte..


Länge har jag funderat på att köpa nya men jag har hela tiden sakt att om jag köper nya så kommer jag att hitta dom jag tappat bort..




Gissa vem som for på åhléns efter skolan idag och köpte nya hörlurar, och gissa vem som för två minuter sedan hittade hörlurarna som hon hade borta??



JO, JAG!!!





Hade inget bättre för mig:

  • Är du singel? Jepp
  • Har du någonsin förlorat en nära vän? mm :'(
  • När var sista gången du verkligen skrattat?  Eh, när jag gick hem från skolan med Lina
  • Något är fel, den första personen du vänder dig till?  Beror på vad det handlar om, men mamma eller Lina <3
  • Är det någon som inte gillar dig längre på grund av något du gjorde? Inte vad jag vet.. ;)
  • När var sista gången du grät mycket? Eh, Förrförra helgen tror jag
  • Hur många kan du berätta allt för? Några få
  • Har du någonsin sett en fallande stjärna? Japp det har jag
  • Beskriv dig själv med ett ord? Bääst!!
  •  Fullständigt namn? Frida Kristina Elisabet Karlsson
  •  Favoritfärg? Lila <3
  • Bästa vänner?Många, men Lina är nog Bäst ;)
  • Person du saknar?  Flera
  •  Är det någon du hatar? Nae
  • Gråter du ofta?  Då och då..
  •  Vart bor du?  I ett rött hus och ett tegelrött hus ;)
  • Röker du?  Nä, och har inte precis några planer på att börja!!
  • Vem kan du berätta allt för?Min nalle såklart!!!  haha nämen Lina ;)
  • Favorit djur?  oj, eeeh, vet inte? Typ inget, eller koalor kanske, dom är coola
  • Hur lång är du? - 1.56 (och är stolt för varenda cm!)
  • Favorit film?  ingen aning
  • Är du lättsårad? Vet inte riktigt, kanske..
  • Människor du nyligen lärt känna mera? hmm, det är nog några personer i min klass
  • En som du inte kan leva utan? EN?? Min familj och mina vänner!
  • Hatar eller älskar du ditt liv? oj, Älskar tror jag.. (vilken fråga?)
  • Vem älskar du mest? Mig <3<3 haha
  • Är du för ung för att äga vinylskivor? Vad är det??
  • Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
  • Tycker du om kaffe? Nej
  • Äger du dyra smycken? Några
  • Välj ett ärr på din kropp? Ett i handen, ramlade på badhuset
  • Vad har du för ringsignal? Haha jag vet inte, jag har aldrig på ljudet..
  • Kan du byta olja på bilen? Nje vet inte riktigt, jag tror jag hade klarat det ;)
  • Läser du dagstidningen? Nej
  • Hur imponerar man på dig? Oj, hmm, säga nått snällt och le, acceptera mig för den jag är, vara ärlig, ta mig på allvar när jag värkligen menar det, hålla vad man lovar, får mig att skratta, få mig att känna mig sedd och älskad….?
  • Favorit dryck på morgonen? Mjölk, möjligen juice
  • Är du blyg? Hmm, ibland är jag nog det.. beror lite på, när det är nya saker på gång så, Ja. När jag umgås med mina vänner, Nej
  • Äger du en iPod? Nej
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Dödliga tiden : 06:54
  • Hur många resväskor äger du? En
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Båda ;)
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Emm.. Vet inte vad den heter, men det handlade om en gigantisk krokodil som käkade människor..
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Ja flera, men det tänker jag ju såklart inte berätta!
  • Använder du huvtröjor? Mycket sällan
  • Kan du vissla? Njae, inte precis..
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Tja, det känns som om alla pratar bakom ryggen på alla, så antagligen
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Jepp
  • Hur många syskon har du? Två
  • När flög du senast? Höstlovet
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 3  
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej!
  • Gillar du att flyga? Nej inte direkt, jag tycker det är läskigt ;)
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17
    Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det är olika, ibland är det tjejer och ibland killar
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ole, dole, doff, haha Nä men jag har ingen aning
  • Gillar du senap? Nee
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Om jag fick chansen så JA! (tror jag..)
  • Tycker du om att krama folk? Ja
  • Skulle du säga att du är trendig? Nae, bryr mig inte direkt, men tar ju inte heller på mig vad som helst
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Aa

 




Greatest love of all

Hej :)



Idag var det nationella i NO (fysik) det gick bra (tror jag) :) Aja, har i alla fall packat nu (ska till pappa i kväll) har även gjort lite läxa :) men inte mycket.. ;) Hade en trevlig stund med Lina när vi gick hem från skolan. Vill ni veta en sak som jag tycker är ganska fantastiskt? tja, jag berättar det oavsett om du vill läsa eller inte haha :) Men det är att jag har haft mitt rum städat och snyggt i fyra dagar nu hahaha :) Det händer inte alltid det :)


Just nu lyssnar jag på låten som jag sjunger på musikskolan nu :)
Jag tycker att det är en bra låt och den är rolig att sjunga :)





Klassfoto

En annan sak jag gjort idag är att jag bytt ut klassfotot i ramen (det var på tiden, eller hur?) Jag har två tavlor på väggen med mina klasskompisar på, en från 7:an och en nu från 9:an och oj vilken skillnad det är på oss. Vissa har förändrats mycket både till utseende och till sättet att vara på. Många har blivit mer mogen i sitt handlande och många har blivit mycket fina. Många ser mer "vuxna" ut och några har helt bytt stil. Jag tycker att det kan vara bra att man har förändrats, bara man själv trivs med den man är. Ofta kan det ju vara svårt att märka själv om och hur man har förändrats, jag vet ju tillexempel inte hur jag har förändrats. Jag känner ju att jag till viss del har förändrats men hur, om det är bättre eller sämre det vet jag inte. Det kan ju även vara olika vad man tycker. Det var jag med om en gång när en kompis plötsligt förändrades, det gillade jag inte men en annan kompis till oss tyckte att det var toppen och hon själv gillade det. En som inte förändrats på ett sätt är jag.. min längd har inte förändrats, jag är fortfarande lika kort. Jag får fortfarande nackspärr när jag tittar upp på "skyskraporna" i min klass, haha nu överdriver jag lite, jag får ju inte direkt nackspärr haha. Men skyskrapor det är dom, många i alla fall. Nu kom jag ut "ämnet" lite, jag ville bara pointera (eller vad det heter) att mina vänner förändrats på dessa tre år, (kanske inte så märkvärdigt menmen)



Kram :)



Älskar min klass :)




Min dag. (kul rubrik, jag vet..)

 

Hej :)


Tänkte berätta lite kort om min dag. 
Det har typ varit en vanlig dag. Först matte (gjorde prov) sen engelska. Båda två är riktigt tråkiga.. Men jag har ju inte precis något val, jag kan ju inte skita i alla matte och engelska lektioner. Efter engelskan var det lunch (potatisbullar) och efter lunchen NO, Det är däremot kul. Vi har världens bästa NO lärare, det kan jag nästan säga med största säkerhet. Vi repeterade lite inför nationella som vi har i morgon :S Sen hade vi SO (bra lärare där också om nån ville veta ;) Vi jobbar med Hinduism och Buddism, lite intressant hur andra människor tänker och lever.. Efter en timmes So slutade vi, halv två var då klockan (Det måste vara det bästa med tisdagarna) Efter skolan stannade jag kvar på skolan för kl 2 skulle jag sjunga på musikskolan, kul är det. Sen gick jag hem. Väl hemma gick jag igenom alla franska grejerna vi skulle kunna till franska provet jag har i morgon. Och sen läste jag lite No, när brorsan kom hem gjorde jag mat och har ätit det, de vart makaroner och tonfiskröra (mums!) Och nu har jag dukat av och sitter här :)



Det vart kanske inte så kort och jag vet inte hur intresserade ni är av att läsa allt jag har gjort men aja.


Kram :)


Oj så suddig den är..




Effektiv?

Hej :)


Hemma nu :)
Känner mig nästan duktig, gick hem från skolan och har städat mitt rum och börjat med läxan :) Men tyvärr är jag långt ifrån klar..Har många prov i veckan pga att jag var sjuk veckan innan lovet. :)Nu ska jag nog strax äta :)Tror det blir spagetti och köttfärssås :) mums! :) Väntar bara på att brorsan ska ropa "varsågod" haha :)


I går kväll gick jag och la mig kl 9 och somnade bums, det var riktigt skönt :) Men trots det är jag mycket trött nu så det få nog bli en tidig kväll i kväll också haha :) Oj, vänta...

...


...Är ni kvar? haha :) Det plingade på dörren, de var en klasskompis som skulle lämna pengar till mig :)
Känner mig nästan taskig... haha för ett tag sedan bankade det på dörren, det bankades högre och högre, jag var säker på att det var brorsan så jag tänkte bara "äh han får öppna själv" tillslut gick jag endå för att öppna och det var inte han utan en annan klasskompis haha :) Han stod ju typ och knackade en evighet innan jag öppnade :) tur han inte gick.. ;)


Yes! Nu hörde jag det, Samuel ropade "varsågod" Så här får inlägget ta slut. :)


Kram! :)




Bild:

Motiv/Modell: Tulpaner
Fotograf: Jag
Togs: Med min mobilkamera
Övrigt: Dessa fina tulpaner står på vårat köksbord just nu :)





*Suck*

Hej :)




Idag har jag varit i bocksliden hela dagen :)
Det har varit riktigt drygt.. -_-
De var tävling och fullt med folk överallt ;)
Vart lite stressigt i kassan ibland ;)



Men nu är jag i alla fall äntligen hemma och har just duschat :)
Ska snart äta middag och sen ska jag förhoppningsvis läsa på franskan lite
Sen ska jag sssooovvvaaa!!!



Tatuering från ett tuggummi ;)



Bra slut på bra dag

Hej :)



Jag tycker att Loreen var en värd vinnare :) Gillade även mollys, Dannys och Ulriks låt men aja :)
Har i alla fall haft en bra dag :)
Nu är jag 16 och det känns riktigt bra :)







Kramar :D



Ibland har man otur..

Klar att tårtan skulle falla isär innan man hunnit fota :)





Tårta i magen

Hej :)


Har just ätit tårta och öppnat lite paket :)
kulkul :)




Bild:

 

Motiv/Modell: Snö-hjärtaa
Fotograf: Jag
Togs: I Grämmer för några dagar sedan med mobilkameran
Övrigt: -




Promenad

Hej :)



Var nyss ute på en promenad i det finfina vädret :)



Här är lite dåliga bilder :)









Idag är det min dag

Hej :)




Idag fyller jag 16 år :) kulkul :)
Jag får hoppas på en toppendag :)


Har inget kort på när jag är 16 så här är en bild på mig som 15 åring :)



Och här kommer en bild på mig när jag var 1 år :)



Fredagskväll

Hej :)




Har just kommit till mamma och ikväll blir det bara att ta det lungt och se tv :)
Har bakat tårta till i morgon, det är ju en viss persons födelsedag i morgon.. haha :)



Grämmers



Rån













Längesen sist

Hej :)




Idag kom jag hem från Grämmers, har haft det roligt där med mina kusiner :)
Vi har åkt madrass i backen, busat, grillat korv, kastat snöbollar, spelat spel och bara haft det trevligt :)

Bilder kommer snart :)



Kram :)



Tänkte bara förvarna

Hej :)




Idag vid 11träffa jag Julia på marknaden och vi gick runt där ett tag :)
Vid två far jag till Grämmers så då blir det ingen bloggning på några dagar ;(



Men ni lär nog överleva ;)


Hare bra så länge :)









Svårt att komma på en passande rubrik..

Hej :)



Nu har jag just kommit hem :)
Träffade en massa kuliga människor på marknaden :)


Men aja, i kväll ska jag packa för vi ska till stugan i morgon kväll (ska ju till marknaden i morgon så då hinner jag ju inte packa) ;) 




får se vad jag mer hittar på ikväll :)

Kram! :)

(Gammal bild)



Jag väntar..

Hej :)




Idag ska jag fara på marknaden :)
Väntar bara på att en viss Lina ska svara i sin telefon!!! :)
Börjar bli less på att vänta, skulle hellst ha farit till marknaden typ nyss :)



haha, nämen jag har full förtåelse för Lina, hon har köpt en ny häst och är i stallet så jag vet ju varför hon inte svarar :) Men det är endå drygt att vänta :) haha :)




Aja, hare bra så hörs vi snart :)


Kram! :)





Solen lyser i det stora blå rummet

Hej :)



Känner äntligen att jag mår bättre :)
kul, mm, idag har jag packat och ska till pappa i kväll :)


Kul med det fina vädret vi har också :) älskar det, solen lyser och det är varmt :)
Synd bara att det blåser så mycket.. och att jag fortfarande inte är så frisk att jag kan gå ut..




Men i morgon har jag tänkt mig ut på marknaden :)
Blir kulkul :)


Kom till marknaden och köp av min klass :) vi säljer lite olika saker blandannat superdupergott bröd, eller ja, jag har inte smakat det, men de är nog superdupergott haha :) 



Kram!


(Hade inte något bättre för mig)









Mat

Hej :)



Börjar äntligen må lite bättre :)
Har börjat äta lite också :)
Har varit utan mat i 42 timmar..



Aja, hare bra så hörs vi snart :)