Tack- kort



Idag har jag pysslat ihop 9 stycken tack- kort. Tänkte visa dem i morgon. Sov gott alla nu kryper jag ner i sängen.



Livets naturliga höjdpunkter 1-10

Här kommer 50 naturliga höjdpunkter från tilleftertanke.nu tänkte lägga upp de 10 i taget så att varje enskilld punkt uppskattas mer.


1. Att bli förälskad


2. Att skratta så mycket att det gör ont i magen



3. Ett varmt bad



4. Ingen kö i affären



5. En speciell blick



6. Att få ett e-mail



7. Att köra en tur efter en fin väg



8. Att höra din älsklingssång i radion



9. Att ligga i din säng och lyssna till regnet utanför



10. Varma handdukar




Jul?

God morgon


Vaknade för typ en timme sedan och har just ätit frukost. Sitter i sängen och lyssnar på musik och funderar på om jag ska börja göra Julvideon. Har nämligen (i några år nu) gjort ett litet bildspel om året som gott och skickat det som julkort vid jul. Riktigt roligt och uppskattat (vad jag har förstått) Men nu är det ju så att det i julas låg en fin liten röd videokamera i ett av mina paketen, så till jul hade jag tänkt, i stället för att göra ett bildspel, göra en liten film i stället (med lite bilder i såklart) Blir nog super! Hur som helst så hade jag nog tänkt börja nu för det blir ju en del klippande innan allt är klart + att det ju bara blir fler och fler videos att klippa.




Kram Frida



OS




Övningskört


En bild jag hittade på datorn, tagen av förmodligen mamma eller pappa hos mormor och morfar.


Idag har jag tittat på film och övningskört, såg bland annat "A walk to remember" (Riktigt bra film som jag även sett förr) och övningskörde gjorde jag på södermalm (körde bara runt runt där lite, är ju andra gången jag kör) Nu blir det nog mer film tror jag, är lite trött efter veckan som gått.


Kram Frida :)



Lite bilder från när jag var hos mormor och morfar.








Soul Surfer



Har just tittat på "Soul surfer" en riktigt bra film som handlar om en tjej vars arm blir avbiten av en haj, och hur hon kämpar för att följa sina drömmar. Rekomenderas! :)



Kram Frida :)



Fredag, Lördag, Söndag


Lite kort om hur mina sista dagar av motorvekan har varit:


Fredag: På morgonen såg jag en film (Letters to Juliet, mycket bra) Sen var vi ett gäng som for på djurparken, var där i stort sett hela dagen. kvällen bestod av cruising (i en Ford mustang) Och sen såg jag OS-invigningen.



Lördag: Vi var på djurparken igen men det slutade med att vi fick åka in med brorsan till akuten, så jag var där typ tre och en halv timme (tror jag?) innan jag for hem och åt. Brorsan blev skickad till umeå för operation. På kvällen blev det lite cruising ett tag sen mötte jag upp Julia på stan och vi hade det trevligt med lite olika folk.



Söndag: Idag har jag i stort sett inte gjort någonting. Brorsans operation gick bra och foten är nu gipsad, för hoppningsvis/om allt går bra får han komma hem i morgon.


Kram Frida! :)




Hide and Seek

Hej :)



Igår var jag som planerat med Lina, sen for jag till golfbanan en kort sväng med (Orkar inte skriva alla) Idag vid tio for jag, pappa, Sven-Bertil och Elias till en ungdomsvän till pappa och Sven-Bertil. Var faktiskt roligare än jag trodde. Lekte en del "Hide and Seek" "catch" och en hel del badminton, med barnen i familjen. Dom bor vanligtvis i Irland så jag fick chansen att öva min engelska en del men det gick rätt så bra. (Tog dock ett tag innan jag förstod att "Hide and seek" var kurragömma, haha det hade jag ingen aning om) Nu till middagen hade vi middagsgäster och kvällen bestod av film. Imorgon ska jag på djurparken med familjen, kusinerna och den där familjen från Irland, blir nog kul.





God morgon

(Det här är ett tidsinställt inlägg)

Hej :)


Har antagligen just vaknat och sitter vid TV:n i väntan på att fara och träffa Lina.
Btw så är jag såå sugen på jordgubbar!! haha

Ha en bra dag!
Kram!





Tårta

(Min 16- års tårta, alltså inte tårtan vi åt idag)



Idag åt vi tårta
hos farmor och farfar för att det är deras brölloppsdag idag + att det är min namnsdag (Kristina) Annars så är väl allt jag har gjort idag att jag har varit där, förutom att jag städade lite hemma i morse. (oj, blev det där kanske en konstig mening..) Men näää!! Nu fick jag hicka... (undra varför man får det, någon som vet?) Ska gå och dricka vatten nu ;)

sov så gott.
Kram! :)



Brev från min barndom

Hej!



I dag när jag vaknade satte jag mig vid TV:n då började just en film som hette "Brev från min barndom" Den var varken bra eller dålig haha. Efter lunch for jag till farmor och farfar (där även farbror och kusinerna är) och var hos dom tills kanska nyss, nu är jag hemma och ska bara göra ingenting, tills jag snart ska sova.


Kram!



Tidsinställt inlägg

God morgon!



Det här är det första tidsinställda inlägg jag gör (hoppas det fungerar) Antagligen så ligger jag och sover nu, eller också så har jag just vaknat. Vet inte riktigt vad som kommer hända idag, med det får vi väl se. Ska i alla fall träffa kusinerna och äta middag hos farmor och farfar, så det blir nog kul.

Hoppas ni alla får en rolig dag.
Kram!



Ny header

Blev nöjd med allt utom en liten detalj.




Ny:



Gammal:



Drive- in- gudstjänst




Hej! :)

Idag var jag på drive- in- gudstjänst. Riktigt kul, regnet öste ner stundvis men det gör ju inget. Efter det åt vi middag hos farmor och farfar, min farbror och mina kusiner är även här så jag har hunnit träffa dom massor. Jag har även nästan gjort klart en ny header. Blev ganska nöjd med den om jag får säga det själv (och det får jag ju)


Kram! :)





Folkrace












Hej!


Idag klev jag upp tidigt (?) med andra ord, kl 8 och for och tittade på folkrace (heja!) Nu har jag just kommit hem, och har ingen aning om vad jag ska hitta på.. Men nått kommer jag nog på. Det var riktigt kallt att stå/sitta och kolla på när dom körde. Hade shorts och linne när jag kom dit men som tur var så hade jag med mig kläder. När vi for hem hade jag TRE jackor på mig haha. Tog inga bilder men tänkte visa några från förr, (förr?) förra sommaren.

Kram!


Haha när jag kollade vilket datum bilderna var tagna så var det tydligen förra sommaren ;)










Tut, Tut!!




Hallå :)


Idag har jag övningskört, första gången och oj va det var kul haha ;) Körde först runt lite på tannbersskolans parkering och sen körde jag hem. Efter middagen for jag och Lina på badparken, tanken var att vi skulle lyssna på musik (och bada så klart) Men slarviga som vi är så kollade vi ju inte vilken tid det skulle spelas så vi hann bara lyssna på en halv låt innan de slutade. -_- haha :) Det var i alla fall kallt att bada men det var ju kul ändå.





Känns som om jag laggt upp många bilder på blommor.. Men det gör kanske inget. Den oranga blomman fotade jag i onsdags och övningskör- bilden är från google ifall någon av er undrar ;)


Kram! :)



Grillat






God kväll :)

Jag sov ganska länge i morse och satt för det mesta och läste fram till typ två tiden, då for jag för att träffa Agnes på stan. Men vi for ganska snabbt hem till henne. Efter middan var det grillning med KU som stod på schemat, vi spelade brännboll, grillade, mer brännboll och mer grillning KulVare :)
Det var min dag det.


Kram! :)



Få se nu..



Hej alla pigga och glada (och ni andra förståss också)



När jag vaknade idag åt jag lite fil och sen packade jag, för i kväll ska jag fara till pappa (skojigt) Jag har även rensat ogräs och fotat en del idag. Just nu sitter jag och funderar på vad jag har glömt att packa, alltid är det nått. Som ni kanske kan se så ser min blogg lite konstig ut och det är för att jag håller på att fixa den lite, så ni får ha lite överseende med det.


Kram! :)



Idag har jag..

Idag har jag bara varit hemma, (förutom att jag gick en prommenad) jag har fotat och städat. Städningen var ju inte så kul men det blev ju fint i alla fall. Fotningen blev jag ganska nöjd med i alla fall. (bilder nedan) Jag har även suttit ute och läst en del idag.











Har inte orkat redigera bilderna något men dom är ju fina i alla fall (a)


Kram! :)



Hej igen :)



Hejsan! :)

Har velat fram och tillbaka om jag ska börja om med att blogga. Och så helt apropå ingenting så skrev AGNES till mig och tyckte att jag skulle börja om, så då bestämde jag mig :D Känns riktigt kul


Hade inte tänkt gå in i detalj varför jag tvärt slutade blogga men käner ändå att det krävs en liten förklaring, det hände en grej som gjorde att jag inte orkade blogga och sen kännde jag vad skönt det var att inte blogga så då slutade jag. Men nu har blogg- lusten kommit tillbaka.


Har dock en lite ny motivation (eller vad det nu heter) förr bloggade jag för att (jag vet inte) Men nu bloggar jag för att jag verkligen vill det, (bryr mig inte ett smack om någon statestik eller så) och för att mina vänner och släktingar ska kunna hänga med i vad jag gör. Så nu kommer det mest att bli "dagboks"-inlägg Men det blir säkert bra. Bilder kommer nog upp lite nu och då också.

Har lite senare tänkt berätta lite om vad jag gjort i sommar men det orkar jag inte nu :)


Kram! :)