testar

hej :)

Just nu är jag i Piteå, Ska fira nyår här. har tittat på skidor och just nu ser vi amerikansk fotboll :)

jag provar att göra ett inlägg med blogg.se:s app så hoppas allt fungerar som det ska :)



kram



Freaky friday

En riktig rolig film haha



Bilder




Snö <3




LOL

 
Det här är en bra fim!!



a cinderella story/ another cinderella story

 A Cinderella Story
Jag tycker att det är en mycket söt film som jag gärna skulle se igen. Ärlig talat har jag hört talas om den ett tag men jag har alltid trott att det var en dålig film (vet inte varifrån jag fått det..?) Men den var faktiskt riktit bra. Man förstod ju såklart hur det skulle sluta med tanke på att det är en saga men den var som ändå på något sätt spännande. Rekomenderar!
 
 
 
 
 
 
 
Another cinderella story
Den här var tyvärr inte lika bra.. Den var bra! det är inte det,  men jag vet inte, det var någt som gjore att den kändes mer långt bort från verkligheten, eller hur jag nu ska beskriva det. Det är i alla fall samma mysiga prinsessaga.
 
 



Uggla

Detta har jag sysslat med idag:
 
 
Jag har hängt upp en uggla på väggen och snickrat ihop en binnen med spikar på som jag hängt under hyllan (sen har jag hängt några av min smycken på den)  :) Blev faktiskt ganska nöjd :)



Min jul

Hej :)
 
 
Hoppas ni alla har haft en bra och kul jul. Det har jag i alla fall haft. Jag har ju som sagt firat den i stensele med kusiner, mormor morfar med flera, riktigt kul. Har fått många fina paket och god mat.
 
Inte den finaste bilden enligt mig, menmen.
 
Kram! :)



Jul idag (för det visste ni väl inte..?)

 
 
 
 
God jul på er alla, hoppas ni har en underbar jul!!
Just nu är ja i stensele hos min mormor och morfafr, kusinerna är här och har det skojsigt.
Eftersom jag är där jag är och inte har något internet så är det här ett tidsinställt inlägg, just nu (när jag skriver det här) är det den 23:e
 
 
Jag antar att jag sitter och tittar på kalla Anka just nu.  haha lika bra varje år!
 
 
 
Här är utklädnaden jag hade på KU i torsdas:
 
 
Så, kram och god jul! :)



julpynt

Sådär nu var det julpyntat :)
 
 
mycket gammal bild ;)



Super

Konserten blev superduper bra, och oj så kul det var. Önska jag kunde göra det varenda helg haha. och hon var fantastiskt duktig Gladys
 
Tog ingen bild på henne men här kommer en från google: ;)
 
 
 
Körde i alla fall skoter idag, (asså med körskoleläraren) gick bra, var kul mm får se när jag skriver provet.
 



lov!

Hej :)
 
Igår  (torsdag) var det min sista skolda, inte helt fel :)
 
I morse spelade jag maria i ett til julspel (fast ska man vara noa så vad det tvåå julspel, totaltsett 3st, tror det är rekord haha) Det var i alla fall roligt :) När jag kom hem städade jag och läste lite i skoterboken (ska ha skoterkörningen i morgon) och ja, jag vet, varför tar jag skoterkortet nu när jag kunde ha gjort det förra året.. jag har inget bra svar men jag tyvket det var så myke läxer, prov och nationella i 9an att jag kände att jag inte hade tid, problemet är bara att jag inte har mer tid nu i ettan men jaja ;)
 
Ikväll är det i alla fall en kväll som jag har längtat mycket till :) Jag och kören ska ha en konsert kulkul :) har ävat i flera veckor och äntligen är det dax. Gladys del Pilar kommer och ska sjunga med oss.
 
 
Igår var det en toppenkväll, det var avslutning på ku, utklädnad, dans runt granen, paket, sång, skratt, pepparkakor och hela köret!! superkul!
 
 
Kram!



Baka baka liten kaka

Hej :)
 
 
Den här helgen har varit en riktig bakarhelg. I går (lördag) klev jag upp och bakade snöbollar och biskvier, den for jag till Julia och träffade henne och Lina. När jag sen kom hem gjorde jag ischoklad och skal till praliner. På kvällen for jag tilbaka till Lina och Julia och såg lite film.
 
 
I morse gjorde jag fyllningen till pralinerna (hallon) och sen gjorde jag klart dem. Jag gjorde båda praliner av mörk choklad och vit choklad. Vid två for jag till kyrkan för att öva till ett julspel som jag blev inkallade som reserv till. Jag spelade maria, det gick super.
 
 
Har även hunnit med att plugga en hel del i helgen. så det har varit en fullspeckad helg kan man lungt säga.
Nu ska jag ta och baka rulltårta och sen ska jag nog krypa ner i sängen och se en film.
 
 
Kram :)
 
 



hinner inte komma på en rubrik..

Hej :)
 
Nu har jag bara en lektion kvar innan jag slutar för den här veckan. Det är samhällskunskap och vi ska göra klart en uppgift om privatekonomi, jag är typ klar så det lär bli en ganska "soft" lektion. När lektionen slutar (kvart i 1) ska jag gå hem, är väl hemma strax innan 2 och då ska jag försöka plugga lite till franska provet vi har nästa vecka. 
Nänu  börjar vi så jag måste sluta skriva :)
kram :)



12/12/12

Hej :)
 
Som rubriken lyder är den den 12/12/12 idag. Lite tråkigt att den kommer dröja så länge innan nästa gång det blir någor liknande..
 
Aja, sitter i alla fall i skolbiblioteket just nu, har skrivit en saga men är klar nu. vi slutar om... oj vi slutar nu haha. Nu ska jag fara till optikern och sen blir den konfa. Är enda ledaren i min grupp men det kommer nog gå bra.
 
Kram på er!



Mums??

Hej :)
 
Denna dag har bestått av svenska (sagoskrivning) kort hål och sen sånglektion på musikskolan (sjöng julsånger) Sen lunch (omelett) efter det bakade vi och julpysslade med B-språket.
 
Detta blev resultatet av min "grupps" skapelse:
Dålig bild men det ska föreställa en rulltårta med chokladpudding och strössel på ;)
 
Nu är jag hemma och ska skriva på samhällsen
 
Kram Frida :)



16.02

Hej :)
 
Idag slutade jag skolan 12.40 inte helt fel enligt mig haha. I morgon ska jag till Granbergsträsk kommer nog bli riktigt kul :)
 
Ska äta middag hos farmor och farfar strax (eller snart?) så hej då :)
 
Gammal bild
 



Uno extreame




1 december

 
Hej :)
 
Idag har jag hunnit med att göra en hel del roliga saker:
 
På morgonen läste jag lite i Svinalängorna(ska ha läst ut den innan svenskan på måndag, och den är INTE bra precis...)
 
 
 
Har gjort en chokladkalender av en paradisask ;)
 
Har adventspyntat, var kul att äntligen få tända första ljuset.
 
Har spelat Ticket to ride:
 
Var även på stan med Lina, det var roligt. Vi gick runt lite på åhlens och sen på villa veja. Jag tycker verkligen att Lycksele har lite affärer, eller i alla fall få affärer som är "roliga" Har även slagit in första paletet, nu är det bara alla andra kvar..
 
 
Kram på er alla!