Natti Natti

Hej :)
Nu har jag bäddat ;)
Nu kommer jag nog sova gott!?
Nu ska jag gå och se tv ;)





Tårta

Hej (igen)
Nu har vi ätit tårta (mums!) Och för ett tag sen van samuel en familjepizza på en golftävling :) så vi åt pizza till middag ;) (mums! x2) haha sen spelade vi repello det är inte så kul menmen ;) jag kom 3/4 ;)
Syns!







Dåliga bilder, ja vet menmen ;)




Balkongen

Hej!
Jag satt ute på balkongen med pappa samuel farmor och farfar och då kon jag på att jag ju kunde sova där i natt X) jag tror nog jag ska det för det är ju svalt och skönt där ;) Jag hoppas jag kan sova där:)
Sen idag kommer en bild på balkongen när jag har bäddat :)
ses sen!




Grattis :)

Grattis pappa <3
Ja, idag äre pappas födelsedag och idag ska jag vell gratta honom och äta tårta haha :) mums!
Här kommer bilden som jag ritade igår :)




Paket :)

Hello :)
I morron fyller pappa år :) idag efter jobbet for jag på stan och köpte paket ;) Han ska få en tröja där det står granbergsträsk och Grämmers och en inköpslista att sätta på kylskåpet för den han brukar ha är slut ;)
Syns!


Näää!! nu går det inte att ladda upp bilder igen... jag som hade ritat en super "fin" bild på ett paket i paint :/
men jag laddar upp bilden i morron :) om det funkar då alltså ;)




Fisk

Hej Hej
Just u sitter jag och äter...FISK.. ursh och fy och blääää!!! haha men jag gillar inte fisk ;)
Jag tycker om att fiska, om det äe med kastspö och utan krok... för jag vill inte få upp nån fisk bara kasta hahaha :)





Dag 17 – Min barndom

Jag vet inte vad jag ska skriva.. min barndom har varit toppen ;)






















Jag

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd

Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig



Grannar :)

Hej Idag har jag jobbat inte lika drgt som alla andra dagar pga två saker:
- Det var inte kallt och jag frös ingenting
- Det var fler som ville rida (typ 30) ;)
Men men det var endå drygt -_- haha för jag jobbadde till halv 6.. de e drygt haha
i morron jobbar jag bara till halv 5 :D

Vi har fått nya grannar, två gamligar pappa känner dom typ. eller han känner deras barn och jag vet vems deras barnbarn är haha ;)

mm.. i kväll ska jag duscha och typ göra mat år brorsan haha :)

Men nu ska jag försöka ladda upp en bild från midsommar :) det fungerade ju inte i går!!??? Men nu andra gången gillt haha




Det gick :) haha Nu ser ni min skickliga teknik att göra midsommarkransar :) NOT!! haha det ser typ ut som ett fågelbo haha

Fatta vad störd jag blir, det är nån konstig grej i mitt tangentbord, nått smuts som inte går att få bort. Det är under olika tangenter olika dagar just nu är det under yy tangenten så när jag skriver yyy får jag antingen inget yy alls eller en massa haha förut var det under ö men :)

skriver nog en sån där 30 dagars dag i kväll :)
syyyns



God morgon :)

Hej :)
Jag ska snart fara till jobbet :)
Slutar inte förän halv 6 :/ Drygt!!
Men jag får ju betalt :)
Syns! :)




Midsommar <3

Hej Jag ska nu berätta om min midsommarhelg ;)

I torsdags for vi till grämmers där farmor och farfar har en stuga, vi gjorde ingen midsommarstång och dansade inga grod-danser på fredagen haha men jag gjorde en midsommarkrans, ;) jag har aldrig gjort det och det var svårare än jag trodde för den blev bara tjockare och tjockare haha (bild nedan) Men det var kul haha ;)
I lördags kom min farbror och min kusin Elias det var roligt att träffa dom ;)

Ja, vad har jag annars gjort då?! ja, jag har varigt ute med båten lekt kurragömma åkt 4- hjuling varigt och tittat på nån gammal stubbe som var flera hundra år och tagit mycke kort ;)

Bilderna jag har tagit med pappas kamera minns jag inte hur jag förde över till datorn för bilderna är i nått konstigt format så jag kan inte se bilderna på datorn och det var tjarvigt att få över dom, pappa har visat flera gånger men jag minns inte från gång till gång haha ;) haha så dom bilderna får ni se sen nån gång men jag tog några få men mobilen dom får ni se nu:


Nehe.... grrr :@ Det funkar ju inte det står bara error... Ni får se bilderna en annan gång ;)
Syns!




Snabbis

Hej
hinner inte blogga nu ;( jag skulle bara berätta att jag inte kan blogga förrän på tidigast måndag ;(
syns ;) 




Dag 16 – Musik

Oj, det känns som om det här blir ett långt inlägg... ;)

Jag älskar musik det är nog det bästa som finns :)
Jag tycker om att sjunga förr sjöng jag ofta men nu blir det licksom mer sällan :( jag vet inte varför?!?! det bara blev så..När jag gick föris (tror jag) drog Lina me mig till en barnkör (nonstopp) det var superkul och där sjöng jag vart enda år jag fick och ett till (om jag inte minns fel) förutom en halv termin när jag inte ville vara med haha sen var det uppehåll typ ett år tror jag och sen ´sjöng jag i en annan kör ett år den köre var inte lika kul men jag fick ju sjunga i alla fall :)
i 7:an ville jag prova på att sjunga i gospelkören men jag var bara me en träning.. jag vet inte varför.. men så blev det.. jag har länge funderat på att börja igen.. :) sen i 5:an eller 6:an har jag sjungit på musikskolan med kerstin det är superkul hon lär mig mer än bara en massa sånger hon lär mig hur jag ska andas och en massa "praktiska" saker som är bra att veta och hjälper mig att bli bättre (om jag ska vara arlig så vet jag inte vad som menas med "praktiska" men jag tyckte det passade haha ;) ) Med körerna har jag ju då uppträtt X antal gånger jag sjöng mycke solo :)

jag kommer ihåg en gång när det vart bestämt att jag Lina och Evelina (om jag minns rätt) skulle sjunga själva (utan alla andra i kören) Jag tyckte det skulle bli super kul:) men det var bara jag som kom.. katarina (körledaren) frågade om jag ville hoppa över att sjunga. Jag ville nog egentligen inte men jag vågade inte säga att jag inte ville haha så jag sjöng, alldeles själv haha jag sjöng fel och vi fick börja om haha men jag var vell så liten att alla bara tyckte jag var gullig hahaha ;) Men allt gick bra och det var superkul :)

När jag gick 1:an eller 2:an tills jag gick typ 4:an spelade jag fiol det gick inte så bra och jag var inte så flitig på att öva så det var inte så kul ;) jag har alltid velat lära mig spela gitarr och piano jag bad pappa lära mig gitarr och mamma lära mig piano eller snarare keeboard för det är det vi har hemma ;) jag övade på gitarren typ 3 gånger sen gav jag upp haha :) men vi har spelar mycke gitarr på skolans musiklektioner så nu kan jag i alla fall lite akord ;) jag tyckte det var roligare med piano eller keeboard jag både säger och skriver alltid piano fast det är keeboard haha men mamma lärde mig lite enkla grunder på keeboarden såpass att jag kunde läsa noterna på en låt och spela med en hand lite lätt ;) jag spelade ganska mycke keeboard ett jag och sen vart det mindre och sen mer och sen mindre, det går i våger haha :) men för någon månad sedan köpte pappa en keeboard som är superbra ;) och där är det mycke roligare att spela haha :) så nu spelar jag superofta (i alla fall när jag är hos pappa) ;) Jag bad pappa lära mig spela med två händer så nu kan jag de med.. i alla fall lite grann haha ;) nä men jag är ganska bra om jag får säga det själv jag har ju lärt mig det mästa jag kan själv så... haha ;)

Jag lyssnar ju också såklart på musik ;) jag blir alltid så glad när jag gör det :) jag brukar lyssna på både mp3:n och CD-spelaren och såklart på mobilen ;)

Nu ska jag berätta nått jag aldrig trodde jag skulle berätta för nån men men nu skriver jag det i alla fall ;) haha
När jag var liten och blev rädd (typ när jag var i garaget eller i förrådet haha) och när jag gick hem ensam på kvällen brukade jag sjunga för då skulle alla spöken och monster tycka att jag sjöng så vackert att dom inte skulle vilja skrämma mig eller döda mig hahaha knäppt va?!! ;) x)

Fast.. eeh.. ja.. asså.. om jag ska vara helt ärlig så gör jag det förtfarande, sjunger när jag är rädd alltså ;)
Asså inte när jag typ är rädd att jag glömmt pennan till lektionen eller när ja är rädd att komma försent men när jag känner mig ensam och ärligt talat sjunger jag fortfarande när jag ska gå till graget (stavning?) för att hämta ved ;)
haha jag vet inte om det är för att jag är rädd eller bara gammal vana.. haha ;)
Men det behöver ni ju inte berätta för nån! ;) haha :D

Mina idoler just ju nu, eller kanske inte idoler jag är ju inte precis galen i dom och lyssnar på dom jämt och så men två stycken som jag tycker sjunger bra och jag lyssnar ganska ofta på är Taylor Swift och Selena gomez ;)
Jag tycker om när det svänger i låtarna men det får inte svänga för mycket ;) men jag tycker också om balader ;) fast bara om det är bra balader haha ;)

Så, jag tror det var hela min musik historia nu vet nu: Jag älskar musik!!!







Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd

Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig



Blött..

Tjaba!
Idag vare blött och kallt på barnridningen jag orkar typ inte skriva mer jag är sjukt trött jag ska bara skriva en sån där "30-dagars" dag det var ett tag sen ;) sen ska jag soooovaaa, visst klockan är bara 7 men endå... haha :)

Jag och carro var och tittade på björnarna och fiskarna på lunchen bilder nedan
Det känns som om jag bara lägger ut en massa bilder på djur.. det känns tråkigt... äre de??.. haha nämen det får vell bli en bild på mig med haha :)

















Räv

Hej på lunchen i dag gick jag och carro för att se på järvarna men vi såg ingen ;(
Men vi såg en räv :) den kom enda fram till stängslet :) jag tror aldrig jag sett en räv på så nära håll ;)
vi såg också en tupp och den höll upp ett ben så det såg ut som om den bara hade ett ben haha :)
Det var kallt och blött på barnridningen i dag.. jag önskar
det kunde sluta regna ;)
Men vi hade ganska kul, vi spelade kort jag förlorade typ allt haha :)


get





Räv



Räv



Tupp






Min helg ;)

Hej nu ska jag berätta om min helg :)
På fredagen for jag ju som sakt till min mormor och morfar i stensele :) när vi kom dit spelade vi lite spel och umgicks (stavn?) i lördas kom mina kusiner och vi badade lite  (10 grader i vattnet) paddlade kanot spelade brännboll (2 i ett lag och 3 i det andra haha) vi lekte foto-gömma (typ som kurragömma men man är i 2 lag och det går ut på att ta så många kort på de andra laget som möjligt) ;) vi lekte kurragömma med dunk ovh vi hade lite vattenkrig :) vi paddlade mera kanot :) vi for också nån stans med bilen för att fota nån buske?!!?? hahaha :) vi spelade också lite kort :)
i dag har vi röjt träd och kvistar i mormor och morfars stuga vi pysslade och paddlade mera kanot haha sen for vi hem :)
men halv vägs hem kom vi på att vi glömt isaks jacka så vi snodde haha men nu är jag i allla falla hemma :) här kommer kort från i helgen :) jag orkar inte ladda upp alla men några ;)


























































































Oj, mång bilder blev det ;) inte så bra kamera men det fick duga ;) OBS, jag har inte fixat till bilderna nått bara gjort 2 skart/vita och använt blixt på 2 st :)

Syns sen hej då :)




Kan inte blogga i helgen ;(

Som ni ser har jag en ny blogg design, vad tycks?? :)

På barnridningen var det typ 13, 14 som red ;) Draken har tydligen lärt sig hur man knyter upp knutar...
två gånger stack han iväg på egen hand haha ;)

Nu har jag just ätit spagetti och köttfärssås :) och snart ska jag fara till mormor och morfar :) så jag kan inte blogga i morron och bara om jag hinner på söndag (jag vet inte när på söndag vi ska fara hem) annars bloggar jag på måndag efter barnridningen ;)

Jag måste be Lina berätta hur man gör för att kunna blogga genom att smsa ;) för det funkar inte för mig att blogga via telefonens vanliga internet :( trots att jag har en HTC wildfire som det ju ska gå på!?? det går bara att skriva en rubrik haha :) jag antar att det bara är SBS men endå!! ;)






Den perfekta mackan <3

Den perfekta mackan:



1, lägg botten på mackan på ett fat
(det blir godast med frökusar eller typ baugett, jag har frökusar)



2, smöra på ett tunt lager smör



3, sallad



4, ost



5, skinka



6, gurka



7, tomater



7, lägg på locket på mackan



MUMS!!! :D




19 st!!!

Idag var det 19 stycken som ville rida och massor som ville klappa hästarna :)
Det var bara jag carro agnes och alexander där ;)
Jag och carro hade superkul ;)
på lunchen gick jag och carro runt på djurparken vi tittade på allt möjligt: myskoxe, älg, visent, vildsvin mm
Här kommer lite bilder ;)



Myskoxe





visent





Nått!??





vildsvin





nått!??





ekorre



dag 15

Jag har varigt rädd många gånger.. ;)
Men en gång när jag var rädd (jag var nog inte "riktigt" rädd men rädd var jag) gick jag vilse i skogen, det gick till så här:

Jag mina brorsor pappa och farfar var ute i skogen i grämmers och röjde, det gick int så bra (motorsågen fastnade) och jag vart fort less. när vi nästan var klara sa jag till pappa att jag ville gå i förväg (alla andra åkte fyrhjuling tillbaka till stugan) pappa berättade vägen så här sa han: följ den här stigen och så sväng det till vänster sen ser du stugan.
Jag följde stigen och svängde till vänster jag gick och gick och gick tillslut såg jag konstiga hus då vände jag och gick tillbaka men då missade jag avtagsvägen in till där vi hade röjt och jag gick för långt åt andra hållet, då vände jag igen och hittade stället där vi röjde men då hade alla farit tillbaka till stugan...
När dom andra kom till stugan satte dom sig och fikade. pappa trodde jag var på dass så ingen märkte först att jag var borta haha :) men sen frågade farmor var jag var. pappa sa att han trodde jag var på dass men det var jag inte. då tog pappa fyrhjulingen och började leta efter mig han hittade mig ganska fort :) men när vi kom tillbaka till stugan hade farfar gått ut för att leta och han visste ju inte att jag var återfunnen ;)
då for pappa ut igen för att leta farfar och säga att jag kommit tillbaka men strax efter att pappa farti ut kom farfar tillbaka och det visste ju då inte pappa...
men han hade telefon så då ringde vi honom :)
Så först då kunde vi fika i lugn och ro ;D

haha det var kanske ganska förvirrande haha jag hoppas ni fattar :)


inte när jag gick vilse   l
                                  l
                                  l
                                  V




Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig



Rubrik

Hej! Har varigt på barnridningen i dag också :)
Det var inte riktigt lika drygt och inte riktigt lika kallt :)
I morron blire vell som i dag antar jag ;)
jag är hos mamma nu. Nu ska jag packa upp sen ska jag sova, jag är så sjukt trött ;)
Jag hade ju lovat bilder i dag så jag får vell ta och hålla mitt löfte ;)
Jag har tyvärr bara bilder på en massa djur ;)





















iller












Hej då ;)

Hej då nu far jag och jobbar :)



Barnridningen

Idag var det lika drygt som i går på barnridningen -_-
Jag provade gå ett varv runt banan med toppis det slutade med att han trampade mig på foten och sen knuffade omkull mig så då ropade jag på hjälp och dom andra fick komma och hjälpa mig.. ;)
Men jag tror att min rädsla för hästar håller på att minska, det är ju bra ;)
Men jag vågar inte gå med hästarna när jag har nått barn på hästryggen... jag vet inte hur det ska gå när vi är färre som jobbar ooh det är fler ridsugna barn ;) då måste jag vell men tänk om barnet ramlar av och slår ihjäl sig... haha nämen det går nog bra
Jag måste bara klä mig i morron så jag inte fryser haha
i morron ska jag också ta med mig hörlurar så jag kan lyssna på musik

Jag har just tittat på hulken.. ganska bra! :)
nu ska jag sova!!! jag är typ as trött haha det är jobbigt att sitta 6 timmar på en stol och göra ingenting ;D
 
Bilder kommer nog i morron ;)



Golfbanan

Hej har varigt på golfbanan det gick inte så bra men det vr vell kul :)



JAG LEVER!!!!!

Jag lever yippi ;D Det var inte så farligt (fast jag gjorde typ inget)
Jag tror i alla fall att jag överlever 13 dagar till :)

kl 9 skulle alla samlas på JS för information det tog bara en kvart sen cyklade jag till djurparken och träffade dom andra som också ska vara på barnridningen vi är 7 st men en var sjuk eller nått hon var i alla falla inte där.. :)
vi fick mer information och dom visade vad man skulle göra men jag fattade typ ingenting jag menar vad är en grimma hur ska jag veta ;) heter det ens grimma?? hahaha jag vet vad fram och bak på en häst är men det räcke tydligen inte.. hahaha ;D
Vi ska typ mocka (stavning?) och gå runt runt på en bana med en massa barn.
Det var två hästar där idag:topping och draken :) dom verkade vara ganska snälla i alla fall ;)
Medan vi satt där hos hästarna och nästan frös ihjäl rymde getterna haha vi vart fort less på att sitta och göra ingenting(och frysa) så vi gick typ runt på barnens djurpark en massa dom hade griskultingar killingar och kaninungar dem var söta allihop två svarta killingar var supersöta men när vi skulle försöka klappa dom kom mamma och hon var arg! haha vi vart typ rädd för henne, hon hade ju stora horn :) men Johanna lyckades lyfta upp en anna killing med snällare mamma haha
Dom hade också en stor (gigantisk,) fet kanin haha 
Nämen jag har haft roligt i dag i morron ska jag klä mig mer (täckbyxer?) haha och så får vi se om jag fryser ihjäl eller blir uppäten av en häst ;)

Draken den närmaste och Topping den längst bort ;)




Kanin stor som en hund!!!



Griskulting typ en vecka gammal (tror jag) ;)



Iller :)



Dag 14

Jobbigt??? Jag vet inte... få se... vad är jobbigt... hmm... (tänk tänk..) hmm..
Jag vet inte sommarjobbet kanske... eftersom det är nytt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mera ;)
Jag kommer inte på nått mer...





Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig



Regn..

Det regnar fy vad tråkigt!!! vi vill ha SOL!!!
Har typ inte gjort något idag typ spelat keeboard och sovigt ;)
Igår kväll satt jag och brorsan och såg "kvällen är din" Ganska tråkigt sen kunde jag inte sova, det var för varmt (26 grader) så jag låg och läste och då blev det ännu varmare av min glödheta lampa.. ;(
Men jag somnade i alla fall nån gång för det vart morron och brorsan väckte mig ;)
I morron blire sommarjobb. Drygt men jag vill ha pengar.. :)


Vill i alla fall säga hej då (Det är ju inte säkert att jag kan blogga nå mer om hästarna äter upp mig i morron)
och tacka för den här tiden x):PpP x)X)x)



Detta önskar jag...

Ja, förutom allt uppenbart typ fred i världen så önskar jag mig en stor skatt jag vill bli en prinsessa och härska över hela världen. Jag vill bo i ett slott på en grön äng. Och jag vill gifta mig med en stilig prins... hahahaha nä jag vet faktiskt inte jag är rätt så nöjd med mitt liv som det är :) men jag vill vell leva lycklig i alla mina dagar i alla fall haha :D

Kanske lite svårt att se ;(

   Prinsessa      +         skatt     +         prins        +        slott         =    Lycka i alla mina dagar


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig



Bildbomb

Jag hade en underbar kväll med alla i går kväll på stan tack särskillt Amanda :D

Här kommer bilder (Jag hoppa det år OK för alla att jag lägger upp bilder på er) :)



Först ett kort på mig med klänningen på ;)




Min underbara klass <3




Jag X)




My friends <3




Amanda




Emilia




Jessica och Rebecka




Lisa




Gabriella Carolina Elin Sandra Crille




Rebecca Mikaela Linnea




;)




Jag (igen) ;)




På kvällen var jag ju som sakt på stan och lyssnade på Minna, Elin och Tove :)










Bilderna är tagna av Jag ocj Lina :)



Skolavslutning

Nu har jag sommarlov :D jippi ;)
Bilder kommer i kväll eller i morron :)
Det var i alla fall superkul. Vi samlades på skolan och sen gick vi till kyrkan :)
vi var där typ en halvtimme eller nått sånt sen var det fotografering utanför :)
När alla hade farigt for jag med Lina till duvan och köpte glass ;)
I kväll ska jag ut på stan med Amanda J ;) Det blir kul kul!
vi får se lär ju vara många på stan vi får vell se vi kanske går med nån fler ;)
Jag ska då inte fara dit förän typ kl 8 :)
Glad sommar!



Detta ångrar jag:

Jag vet inte riktigt vad jag ångrar ;) när nått gått fel eller om man nyp gjort bort sig så ångrar man ju det just när det händer men sen bryr man sig ju inte :) Jag har aldrig gjort nått typ "stort" som jag ångrar, ja menar jag har ju aldrig rånat en bank eller så X) haha nämen jag kommer inte på nått ;) 


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen

Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig



Sista skoldagen :D

Så har jag gått min sista dag i 8:an
Nästa år blire 9:an :)
I morron skolavslutning :):)

Idag på förmiddan var vi i klassrummet och hade typ nån frrågesport det var kul men drygt.. :)
Sen åt vi glass och på eftermiddan var vi på djurparken :D
Jag gick mest med Lina <3 vi hade kul :) om det inte var så äckligt vatten hade jag lätt hoppat i ;)

Jag tänkte ni skulle få se min skolavslutningsklänning :D
Men jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår??? hjälp mig!! ;)



vad tycker nii? :)





Tyverr ingen bild från djurparken men jag tog en från google




Mina resor

Mina resor

Jag har aldrig varigt och rest nå långt till andra länder och så men småresor har jag ju varigt på :)

Min första större resa var till staloulouokta (stavn?) Vi (min familj och pappas moster) åkte helikopter dit vi sov i tält där och var ute och fotvandrade det var riktigt roligt och jag minns väldigt mycket från det trots att jag var liten då (typ 6 kanske??)

Min andra stora resa var nog året därpå när vi (min familj och en till familj) for till Kolmården och Astrid Lindgrens värld :)

Sen var vi (min familj, inte mamma, farmor och farfar och kusinerna) till Finland (Torneå/Haparanda) :)

Ja,  Men sen har jag ju varigt runt till en massa släktingar, typ mormor och morfar i stensele  Farmor och farfars stuga i gränbergsträsk. Kusinerna i Piteå och kvarnbränna  och tremeningarna i Norrflärke :) Dit far jag ju ibland

 

Oftast när jag far nån stans är det till grämmers eller stensele :)

Min absolut första resa var till mormor och morfar

Tyvärr har jag inga bilder på mina ”stora” resor på den här datorn jag kanske kan lägga upp några sen?!  Vill ni det??

Men här kommer några andra bilder :)




Stensele





Stensele





Grämmers





Grämmers





Grämmers




Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen

Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig




...

Hello igen!
Satt typ en evighet ute och läste tills det var mat sen har jag suttit vid fejjs :)
Hare bra!



Snart Sommarlov B-)

Det är snart sommarlov fatta vad skönt :)
Jag sitter på balkongen och det är varmt!!! :)
Jag ringde den där ferietantaluttan i dag men hon svarade inte...


Mitt sommarjobb:
Jag ska sommarjobba på djurparken :) hos hästarna :/
Jag gillar vell hästar (lite i alla fall) man eftersom dom är livsfarliga och kan äta upp mig, längtar jag inte precis.... :)
Men jag tror det blir kul i alla fall, jag ska ju va där med Carro :D


Tror jag ska ta ut en bok och läsa nu :)
Syns!





Dag 10 :)

Speciella minnen:

Jag vet inte vad jag har för SPECIELLA minnen!?

En massa med mina kompisar, när jag var mindre och hittade på en massa grejer..

Jag minns mycket med minnen:

När jag var liten och fick åka i morfars traktorskopa…

När jag var och grillade med några kompisar…

Klassresan i 6.an…

Mamma och pappas skilsmässa…

När jag gick vilse i skogen…

Mina födelsedagar…

Min konfirmation…

Minnen är ju både roliga och tråkiga minnen…

Men vilka är SPECIELLA minnen?!


Grillkvällen med några kompisar


Julafton


Umeå med Linn


Mitt kalas när jag var liten


Klassresa i 6:an


Klassresa i 6:an


Klassresa i 6:an



Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig




Today

Hej :)
Idag ska vi typ städa slåpen i slolan :)
Inte nån vanlig lektion vad jag vet.. ;)
Nä jag måste nog sluta blogga nu jag måste fara :)
bye bye ^^



Tjuvtitt ;)

 Hej igen Här kommer en tjuvtitt på min skolavslutningsklänning ;)










Friendsdag :)

Hej Hej :)
Idag i skolan var det friendsdag :)
Det var vell kul men VARMT!!!
Vi spelade mest brännboll Det var kul men inte i 35 grader!!!!! hahha
Alla sammarbets övningar var mitt lag typ överlägsna på men det var ju inte så kontigt, jag menar dom hade ju mig ;) haha :D
Jag var i gruppen som var på skolan vi hade Sandra och Carro som friensdsare :)

Just nu sitter jag ute på balkongen och bloggar och facebookar B-) haha
Det är så härligt mes soool!!! men det blåser mycket :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, få se nu det är tisdag jag har måndag i skallen ;)
Jag ska vell snart börja med maten

Oj! där blåste jag bort... haha kanske inte men nästan :)

Jag ska riga den där ferietantaluttan i kväll och höra om sommarjobbet (kanske skriver mer om det i kväll eller i morron) :)

Kommentera görna!! ;)

Uppdaterar kanske i kväll :)

Gammal bild :)




Dag 09 - djur :)

Djur?! Ja, vad ska jag skriva jag är vell ingen djurälskare precis.  :)

Jag är faktiskt rädd för dom flesta djur x)

Hästar, är jag rädd för fast jag har sommarjobb med hästar vi får vell se hur bra det går…

Hundar, jag är inte rädd för alla hundar men dom flesta..  annars tycker jag om dom mycket :)

Katter, dom är fina och jag är inte rädd för dom J fast jag tycker dom är lite obehagliga på nått konstigt sätt haha :)

Kaniner, är ju hur söta som helst men det är vell typ som med katterna  ;)

Sköldpaddor, är coola dom gillar jag :)

Koala, Mitt favvo djur finns inga djur som är lika coola som dom :)

Fiskar, gillar jag skarpt. Jag skulle gärna ha fiskar, det har jag haft men tyvärr inte nu ;)

Spindlar, myror, ormar, ödlor, myggor, HATAR jag ;) usch! Nä jag vill inte tänka på dom.

(Konstigt nog tycker jag värre om myror än spindlar x) jag tror det är för att dom finns överallt  ;) )

Fåglar, gillar jag, särskilt när dom sjunger :)







Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig



Dag 8

Ja, vad gör mig ledsen? jag vet inte det är svårt att komma på när man är glad ;)
Men det är vell det vanliga, svikare mobbning att trilla och göra illa sig ;)
Men när jag känner mig ensam, då kanske jag inte blir direkt ledsen men jag blir ju inte glad ;)
Jag blir ledsen när jag får höra att mina nära och mina kompisar inte mår bra och har det jobbigt :)
När jag har ett val och inte vet vad jag ska välja är jag vell inte direkt heller glad men int ledsen :)
När jag har sett fram emot någonting och så blir det inte så, när jag inte klarar av något som jag borde klarat av, då blir jag ledsen ;)

hare bra alla :)

(i morron får ni en tjuvtitt på min skolavslutnnings klänning)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig





ingen rubrik

Hej :)
Ledsen att jag inte bloggat men jag var ju som sagt i umeå i lördags mad mamma och sen stannade jag hos henne tills i dag och datorn var kvar hos pappa hela tiden ;)

Ja, så vad har jag då gjort?
Jag var ju i umeå i lördags med mamma och vi var där hela dagen jag köpte lite av varje :)
bland annat ett par schorts, (stavn?) hörlurar och en bikini :) (tyvärr ingen bild på bikinin) :(



Hörlurar


Stämplar

Ja i går och i dag har jag varigt hemma (hos mamma) jag har sått lite frön vattnat tvättat bilen och burit in ved :) 
jag har också solat (så klart är jag alldeles rödbränd nu) ;(
Här kommer lite bilder :)














au revoir!



Hej

I morron ska jag till Umeå kul kul :)
Nu ska jag packa för i kväll ska jag till mamma :)

syns sen :)



Dag 7 - det som får mig glad

Hejsan!

Ja, vad gör mig glad?! Musik gör mig glad det har det nog alltid gjort :)

När jag gör andra glad blir jag ju såklart också glad :)

Men gladast blir jag nog när jag känner mig älskad och behövd när jag känner att andra tycker om mig.

Jag blir glad när jag lyckats göra något som jag inte trodde jag klarade av när jag överraskar mig själv.

När jag har roligt med mina kompisar och när jag får beröm :)

Jag blir glad när det händer något nytt när det inte bara händer samma sak :)

Men jag är nog en sån som blir glad för väldigt lite ;)

Jag blir glad bara av att någon säger hej till mig och ler ;D



Gammal bild med dålig kamera X)


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig




Bok :)

Just nu läser jag en superbra bok: Twilightsagan -Den officiella illustrerande guiden :)
I den står ALLT om alla 4 böckerna pluss om Bree Tanners andra liv
I boken står det allt och lite till till :)

Baksidestext:

Har du alltid undrat var stephenie Meyer fick idén till om jag kunde drömma? Hur gick det egentligen till när
Edward och de andra i familjen Cullen förvandlades till vampyrer och hur kommer det sig att quileuteindisnerna blev vargar? alla dessa frågor, och mer därtill, besvaras här i den officiella guiden till twilightsagan.

Guiden innehåller exklusivt nytt material som till exempel:

-stor intervju med Stephenie Meyer
-tidigare opublicerat avsnitt ur böckerna
-alla vampyrers och varulvars livshistoria
-Stephenies låtval till olika nyckelscener

Du kommer uppleva twillightsagan på ett helt nytt sätt!



Ja så står det bå baksidan av boken :)

Obs! läs inte boken om du inte läst dom andra 5 böckerna (twilight, new moon, eclipse, breaking dawn och bree tanners andra liv.)

eller det är klart du kan göra det men jag skulle inte ha gjort det för man får veta em massa saker som händer i böckerna och då är det ju inte nå kul att läsa böckerna sen :)

  







:)

Bonjour!

Min vardag och fritid: Ja, vad brukar jag göra?! Hells vill jag va med kompisar men jag har inte särskilt många som jag kan va med för dom har en massa träningar mm. ;)
Själv spelar jag golf men jag är inte särskilt aktiv ;) jag har typ varigt på banan och spelat 2 gånger i år och ranchen (stavning?) typ 2 gånger ;)
Jag lyssnar gärna på musik när jag är hemma jag sjunger också mycket (för mig själv)
Jag älskar att spela keeboard, jag är inte så bra men jag håller på att lära mig :)
Min favvo låt att spela är Det vackraste.
Jag tycker såklart om att blogga :)
Jag tycker om att hoppa studmatta och jag älskar att pyssla/schrappa :D
Jag gillar att baka och jag gillar att läsa skriva och rita :)


En vanlig dag för mig när det inte är skola så gör jag något av det som står ovan ;) eller jag hinner ju förståss me flera av dom ;)





Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig




Min garderob :)

Ja det finns vell inte så mycket att säga om min garderob, det finns kläder i den. x)
Mitt favvo plagg är ett par ljusblå jeans :) (sorry ingen bild)


Idag var det frilufsdag i skolan först spelade jag bowlig sen brännboll. Igår var det inte så kul på den där middagen -_- ;)



Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina föräldrar

Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Vänner
Dag 05 – Min garderob
Dag 06 – Min vardag & fritid
Dag 07 – Det som får mig glad
Dag 08 – Det som får mig ledsen
Dag 09 – Djur
Dag 10 – Speciella minnen
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 – Detta önskar jag
Dag 14 – Något som är jobbigt just nu
Dag 15 – Nån gång du varit riktigt rädd
Dag 16 – Musik
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Uppfostran
Dag 19 – Mitt rum
Dag 20 – Om en nära vän
Dag 21 – Så tycker andra om mig
Dag 22 – Hur jag är på olika humör
Dag 23 – Om allt skulle vara perfekt
Dag 24 – Drömmar
Dag 25 – Detta tycker jag är spännande/intressant
Dag 26 – Mina talanger
Dag 27 – Skolan
Dag 28 – Pluggande
Dag 29 – Min framtid
Dag 30 – 10 saker du inte visste om mig